woensdag 13 maart 2013

2 nieuwe Essence Colour & Go nagellakken #2

Vandaag heb ik een swatch voor jullie van weer 2 nieuwe nagellak kleuren van Essence. Dit keer zijn het een paarse en lila. Ik ben gek op deze kleuren als het om make-up gaat en dan vooral als oogschaduw, maar op de nagels kan ik het ook zeker wel waarderen. Het zijn de kleuren 148 Prom-Berry en 149 Hello Marshmallow! Kijk snel verder.......

148 Prom-Berry
Prom-Berry is een aubergine kleurig lakje die hele kleine shimmers bevat in allerlei kleuren. Op de eerste foto die ik in daglicht heb genomen zie je de shimmers helaas niet. Op de tweede foto waar ik de flits gebruikte zie je bij mijn wijsvinger en middelvinger wel de shimmers. Ik moet zeggen dat ik dit heel mooi vind, want het geeft toch weer iets extra's aan deze kleur en daar hou ik wel van. Dit lakje dekte na 2 lagen.

149 Hello Marshmallow! 
Hello Marshmallow is een lila kleur die in het potje net zoals de vorige kleur ook allerlei kleuren shimmers bevat. Op de foto's zijn deze shimmers niet te zien en om eerlijk te zijn moet je ook goed kijken als je het aangebracht hebt wil je dan wel de shimmers zien. Dit vind ik toch wel erg jammer. De eerste foto is in daglicht genomen en de tweede met flits. Deze kleur dekt na 2 lagen.

Dit waren de laatste 2 kleuren van Essence die zijn toegevoegd bij de vernieuwing van het assortiment. Zelf vind ik het wel erg leuke kleurtjes, maar dat de shimmers bij Hello Marshmallow niet zo goed te zien zijn vind ik wel een minpunt.

Van de andere 5 kleuren van Essence die zijn toegevoegd aan het Lente/Zomer assortiment heb ik al swatches gemaakt en die kan je op de volgende linkjes terugvinden :

Wat vinden jullie van deze 2 kleuren? En wat vind jij de mooiste kleur van de nagellakken die Essence toegevoegd heeft aan het Lente/Zomer assortiment?

Veel Liefs,
Lies