donderdag 7 maart 2013

Essence Twins Reloaded - Edward & Bella / Romeo & Julia

Met de wisseling van het assortiment van Essence was dit toch wel het product waar ik het meeste naar uitkeek. Het zijn de Essence Twins Reloaded nagellakken. Hiervan zijn 3 setjes te koop, maar helaas heb ik er nog steeds maar 2 setjes van kunnen kopen. Het setje Carrie & Mr.Big is namelijk telkens uitverkocht. De setjes die ik wel heb zijn Bella & Edward en Romeo & Julia. Kijk snel verder voor de swatches.......

Allereerst wil ik excuses aanbieden voor de crappy kwaliteit van de foto's. Ik ben bang dat mijn camera het toch steeds meer begint te begeven. In het schermpje zitten namelijk heel wat dode pixels, hij gebruikt de flits heel raar en behoorlijk overbelicht en zonder flits worden de foto's niet scherp meer. Ik hoop snel een andere camera te kunnen kopen, maar tot die tijd zal ik het helaas toch nog met deze moeten doen en soms doet die het gelukkig ook nog wel eens wel goed.

01 Edward & Bella
01 Edward is een heel mooi lichtblauw kleurtje die prima dekt na 2 lagen. 01 Bella is een holografische glitterlak waar ook heel leuk vierkante glitters tussendoor zitten. Van Bella heb ik 1 laag aangebracht over Edward. De eerste foto heb ik in daglicht gemaakt en de tweede foto met flits.


02 Romeo & Julia
02 Romeo is een donkerpaarse lak die ik de nagels eigenlijk nog mooier vind als dat ik hem in het potje zag. Ook deze dekt weer prima na 2 lagen te hebben aangebracht. 02 Julia is een paarse glitterlak waar grote, zeshoekige glitters doorheen zitten die holografische zijn. Van Julia heb ik 1 laagje aangebracht over Romeo. Ook hier is de eerste foto in daglicht genomen en de tweede met flits.

Beide setjes vind ik erg leuk en ze hebben mij ook zeker niet teleurgesteld. Het enige wat ik stiekem een beetje jammer vind is dat er in deze potje 5 ml zit. Dit is toch iets minder dan de normale lakken van Essence. Het lakken gaat prima, maar waar ik wel even aan moest wennen was dat deze lakjes weer een dunnere kwast hebben. Het laatste setje Carrie & Mr Big hoop ik ook binnenkort nog tegen te komen en ook hiervan zal ik dan nog een swatch maken.

De prijs is €1,59 per potje en zijn alleen te koop bij filialen die een extra Essence schap hebben.

Wat vinden jullie van de Twins Reloaded lakjes van Essence?

Veel Liefs,
Lies