zaterdag 9 maart 2013

Let's listen to some music #3

Een leven zonder muziek? Nee ik zou het mij niet voor kunnen stellen. Elke dag luister ik muziek en regelmatig veranderd het ook wat ik luister.  Vandaag heb ik daarom weer een aantal van mijn favoriete nummers opgezocht van de laatste tijd. Luisteren jullie met mij mee? Kijk dan snel verder.......


Pink ft. Nate Ruess - Just give me a reason
Eerder luisterde ik heel veel muziek van Pink en dat hield eigenlijk ineens op totdat ik dit nummer van haar hoorde. Het is gewoon een erg mooi nummer en ik draai hem momenteel echt grijs.

Robert Pattinson - Let me sign
Om eerlijk te zijn wist ik absoluut niet dat Robert Pattinson ook kon zingen. Toen ik daar achter was gekomen moest ik weten hoe zijn stem dan klonk. Ik kwam dit nummer Let me sign tegen die ook gebruikt is in Twilight. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hem een hele mooie, maar ook aparte stem vind hebben. Ik hoop daarom dat we ook qua zang nog iets meer gaan horen van Robert.

Taylor Swift - Back to December
Dit nummer van Taylor Swift is al eens voorbij gekomen in een tag die ik ingevuld heb en op dit moment luister ik hem nog steeds dagelijks. Ik vind de tekst gewoon zo mooi!

Wildstylez ft. Niels Geusebroek - Year of summer
Niet het soort muziek die iedereen zal kunnen waarderen, maar ik vind het heerlijke muziek. Je kan er gewoon lekker laten gaan hierop en ik word er ook nog eens erg vrolijk van. Ik luister ook nog wel hardere muziek, maar dat zal ik jullie maar niet aandoen om naar te laten luisteren haha.

Bruno Mars - When i was your man
Dit nummer van Bruno Mars vind ik ook erg mooi en dan vooral de tekst. Jep ook deze luister is erg vaak.
Tiësto - Close to you
Een nummer van Tiësto die ik eigenlijk weer herontdekt heb. Eerder luisterde ik hem heel vaak en sinds een paar weken komt die weer vaak voorbij als ik muziek aan het luisteren ben.

Zit er een nummer bij die jij ook erg mooi vind? En wat is op dit moment het nummer wat je het liefst op repeat zet?

Veel Liefs,