zaterdag 2 maart 2013

Random Favorites - Februari

De maand Februari is alweer voorbij en heb ik weer een paar favorieten verzameld die ik vandaag met jullie wil delen. Net zoals vorige maand zijn het weer random dingen. Zoals welke make-up heb ik veel gebruikt, waar heb ik misschien iets teveel van gegeten omdat het zo lekker was en wat ging elke dag trouw met mij mee. Lees snel verder.......

De 2 nagellakken die ik het meeste heb gedragen zijn er 2 uit de NEONaturals LE van Catrice. Dit zijn de kleuren Mr. Brightsight en Mrs. Brightsight.

Kauwgom eet ik eigenlijk heel weinig, maar kauwgom met sweet cherry smaak maakte mij toch wel heel nieuwsgierig. Op dit moment ben ik er behoorlijk verslaafd aan geraakt.

De parfum die ik het meeste gedragen heb deze maand was de Playboy Play it Lovely.. en inmiddels is die bijna leeg.

Sinds ik mijn tijger schoudertas heb gaat die trouw overal mee naartoe en daarom is die ook zeker een favoriet van deze maand.

Als je van rijstwafels houdt dan zijn deze echt een aanrader. Ook zitten er weinig kcal in wat fijn is met dat ik erop aan het letten ben met mijn gewicht. Alleen heb ik er deze maand iets teveel van gegeten waardoor het niet echt meer een kcal arme keuze was.

Ook heb ik deze maand heel veel geurolie gebrand. Ik vind het gewoon heerlijk om die geur door het hele huis te ruiken en geuren kunnen ook nog eens heel veel met je doen.

En als laatste de Stay Matt lip cream van Essence. Ik ben er echt gek op met de goede pigmentatie en de kleur is ook erg mooi. 

Dit waren mijn favorieten van Februari en ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te zien.

Wat was jouw favoriet van de maand Februari?

Veel Liefs,