donderdag 28 februari 2013

Garnier Intensive 7 days handcrème

In mijn artikel over mijn favorieten van Januari kwam deze handcrème van Garnier al voorbij. Op dat moment gebruikte ik hem nog niet zolang, maar dat er een artikel over zou komen dat wist ik zeker. Inmiddels gebruik ik deze crème al een aantal weken en daarom is het vandaag tijd voor een review. Benieuwd naar deze handcrème? Lees dan snel verder.......

De verpakking vind ik erg fris uitzien met het mintgroene kleurtje en de witte dop en dat er honing opstond trok mij gelijk aan in de winkel. Op de voorkant kon ik lezen dat het een repairing handcreme was voor droge en beschadigde handen, het snel in de huid trekt en dat die L-Bifidus bevat.  Voor de rest kon ik er helaas weinig uit wijs worden, want op de achterkant staan er allerlei talen op die ik niet kan lezen. 


De creme zelf lijkt op het eerste gezicht qua structuur heel licht, maar zodra je hem gaat uitsmeren voelt die toch wel vettig aan. Normaal ben ik daar geen fan van als je van die vette handen krijgt. Bij deze creme ligt dat toch anders, want de belofte dat die snel in de huid trekt doet die ook en daarna voelden mijn handen heel lekker gevoed aan. Hij laat alleen nog wel een heel klein laagje achter op de huid, maar dit vind ik zelf niet vervelend. De geur vind ik ook echt goddelijk lekker! De honing ruik je heel goed en als ik hem op heb gesmeerd kan ik het daarom ook niet laten om er telkens weer aan te ruiken.

Ik ben zelf zeer tevreden over de handcrème  De geur is lekker, de creme voelt prettig aan op de huid als die eenmaal ingetrokken is en zelfs met dit koude weer zorgt het dat mijn huid gevoed blijft. Ik vind het daarom ook zeker een aanrader als je handcrème zoekt.

Deze Garnier Intensive 7 days  handcrème kost €1,49 en is te koop bij de Action.

Gebruiken jullie ook vaak handcrème? En wat is dan echt jouw favoriet die je aan iedereen zou aanraden?

Veel Liefs,
Lies