zondag 26 mei 2013

My Week in Pictures - Week 21

Het is weer Zondag en daarom is het vandaag weer tijd voor een my week in pictures artikel van week 21. Ik heb weer een aantal foto's verzameld van de afgelopen week waarvan ik wel vond dat ze leuk waren om met jullie te delen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te zien. Kijk snel verder.......


Ik denk dat het al wel zeker 4 maanden geleden is dat ik zeker wist dat ik nog een pakje koffie had. Ik kon hem alleen nergens vinden. Deze week vond ik hem ineens terug achter in een hangkastje en heb ik weer heerlijk genoten van een Cappuccino.

Het heeft even geduurd, maar nu heb ik toch echt alle Twilight boeken uitgelezen. Ik weet wel zeker dat ik deze boeken over een tijdje nog een keer ga lezen.

Het is toch wel heel erg als je erachter komt dat je er een kalender hebt hangen die op December 2011 staat.

Deze week kwam er ook een gratis nummer van de Fashionista door mijn brievenbus. Deze kon je gratis aanvragen via internet en daardoor had ik weer lekker wat te lezen.


Op de terugweg van het werken kwamen wij familie gans tegen. Helaas kreeg ik ze niet alle 3 tegelijk op de foto.

Met een feestdag eten we altijd een toetje. Zo ook met Pinksteren en toen ik het toetje openmaakte zag ik iets op het dekseltje wat mij wel erg aan een smile deed denken haha.

De lichtbak van mijn moeders aquarium was al een tijdje niet goed meer. Deze week heeft zij een nieuwe gekocht en konden we onze vissen weer goed zien. Zo ook onze pantermeerval die nu al meer dan 30 cm groot is.

En als laatste kreeg ik gisteren nog 2 pakketten binnen met dingetjes die ik besteld had. Wat erin zat komen jullie snel genoeg achter in een artikel die ik erover ga maken.

Hebben jullie deze week nog iets leuks meegemaakt?

Veel Liefs,
Lies


bron eerste foto