zaterdag 29 juni 2013

Shoplog : Drakenboot Festival

Normaal doe ik shoplogs niet zo heel snel achter elkaar. Alleen vandaag ben ik naar het Drakenboot Festival geweest met mijn moeder en een goede vriendin samen en daar zat ook een braderie bij. Het Drakenboot Festival is hier al een aantal jaren, maar ik was er nog nooit geweest. Ik dacht namelijk dat je er altijd entree voor moest betalen. Toen ik te horen kreeg dat dit alleen voor het concert was moest ik er toch eens even rondkijken. Ik heb vooral nagelproducten gekocht en dat vond ik wel heel erg leuk om dit met jullie te delen. Kijk snel verder.......

Als eerste kocht ik een velletje met witte nagelrandjes voor een french manicure. Op de foto zie je helaas alleen maar een wit velletje papier. Daarnaast een etui met 5 dotting tools. Deze wou ik al een tijdje hebben en dat ik ze hier tegen zou komen had ik niet verwacht.

Het velletje met nagelrandjes koste €1,00 en de dotting tool set €5,00

Als echte nagellakgek kan ik ook nooit nagellakjes zien zonder er iets van te kopen. Zo ook hier waar ik 9 kleurtjes meenam van het merk Safari in pastel en neon tinten. Ook nam ik 1 striper mee van Fogan Cosmetics.

Alles koste 1 euro per stuk.

Ik heb de nagelproducten allemaal bij het kraampje van Layla Cosmetic gekocht en als leuk extraatje kreeg ik nog een nagelwiel bij mijn aankopen.

Ik ben niet strenggelovig, maar ik geloof zeker wel. Bij een kraampje kwam ik hele mooie posters met 3D afbeeldingen tegen en deze kon ik niet laten liggen. Het is maar 1 poster, maar door de kijkhoek veranderd de afbeelding en zal je van de ene kant af Jezus zien en vanaf de andere kant Maria.

Per stuk waren ze €3,00 en per 2 €5,00. Ik kocht er 2 waarvan ik er 1 aan mijn moeder heb gegeven.

Voor de rest heb ik niks gekocht op het Drankenboot Festival. Alleen moesten wij daarna nog even naar de supermarkt om wat boodschappen te halen. Nu was ik nog op zoek naar nieuwe sportschoenen en bij Dirk van den Broek kwam ik deze Kappa schoenen tegen. 

De prijs was €18,99

Ik heb in ieder geval een hele gezellige dag gehad, want ik kan er zo van genieten om op een braderie rond te lopen tussen alle kraampjes. Ik had ook nog wel wat meer gekocht, maardat heeft geen kans gehad om op de foto te komen haha. Het was namelijk een klein zakje schepsnoep en een Vietnamese loempia die beide onderweg op zijn gegaan. 

Houden jullie er ook van om naar een braderie te gaan?

Veel Liefs,
Lies