maandag 5 augustus 2013

My Nails : Minty Peach Dots

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een My Nails artikel heb gepost. Nu was ik gisteren weer eens met kleurtjes en mijn dotting tools aan het spelen en er kwam wel iets uit wat ik eigenlijk heel leuk vond. Het leek mij daarom ook leuk om deze met jullie te delen. Lees snel verder.......

Op al mijn vingers behalve mijn ringvinger heb ik het kleurtje 05 - Take it Mint gebruikt uit de LE Cucuba va Catrice. Op mijn ringvinger wou ik een totaal ander kleurtje aanbrengen en dat is de kleur 03 Papa Don't Peach van Catrice. Daarna maakte ik met de dotting tool mintkleurige dots op mijn ringvinger. Nu vond ik dit al erg leuk staan, maar toch besloot ik ook nog op mijn pink peach kleurige dots aan te brengen wat het voor mij helemaal afmaakte.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om  te zien. Ook al is het toch weer een vrij simpele nail art die ik nu gemaakt heb, maar de bedoeling is dat ik natuurlijk steeds iets meer ga uitproberen en zo mij skills wat ga verbeteren.

Welke kleur heb jij op dit moment op je nagels?

Veel Liefs,
Lies

Ik wil jullie ook nog heel erg bedanken voor de lieve woorden op mijn vorige artikel. Dit heeft mij heel erg goed gedaan en zijn ook zeker een steun voor mij. Op dit moment gaat het nog niet helemaal perfect, maar dat heeft gewoon even tijd nodig. Ik miste alleen het bloggen zo erg dat ik weer lekker artikelen wou gaan schrijven. Ook geeft het mij een goede afleiding door bezig te zijn met iets wat ik heel graag doe. Vanaf nu zullen er dus weer regelmatig updates verschijnen.