woensdag 14 augustus 2013

Playboy - Super Playboy For Her Eau de Toilette & Parfum Deodorant

Playboy is weer een nieuwe geurlijn rijker sinds Juli en dit keer is het de Super Playboy. Deze parfum is zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar, maar ik heb zelf alleen de vrouwen variant gekocht. Ik kocht hiervan de Eau de Toilette en de 24H Parfum Deodorant. Kijk snel verder om erachter te komen wat ik van deze nieuwe geurlijn vind.......


Wat zegt Playboy over deze geurlijn :
Hij valt als een blok voor je... Een kracht die verleidt: Met een heerlijke mix van margarita's, energy drink en mandarijn vang je in no time zijn aandacht! Een kracht die betovert: Met een noot van exotische paradijsbloem, zoete fresia en de gewoonweg verrukkelijke ‘amour en cage’ betover je hem gegarandeerd. Een kracht die een onvergetelijke indruk achterlaat: Seal the deal met sensuele amber, warm massoiahout en sexy muskus. Zo blijf je altijd in zijn dromen aanwezig! Die arme jongen heeft geen schijn van kans… PRESS TO PLAY!

De verpakking van beide producten kan ik niks anders over zeggen als dat ik ze geweldig vind. Ze zijn knalroze met zwart en het Playboy konijntje zelf is lichtroze. De achtergrond van de verpakkingen is ook leuk gedaan, want hierop staat een stripverhaal afgebeeld. Daarmee doet het de naam Super Playboy eer aan.

Ook de flacon van de Eau de Toilette is erg mooi. De dop bevat net zoals alle andere Eau de Toilettes de bekende Playboy oortjes en daarnaast heeft deze dop ook nog een knalroze strik erop zitten. De vloeistof zelf is ook knalroze. 

Ook bij het spuitgedeelte van de 24H Parfum Deodorant zijn er knalroze details aangebracht. 

Beide geuren zijn precies hetzelfde en hebben daardoor ook beide de volgende geurnoten :

Topnoten: margarita, energy drink en mandarijn
Hartnoten: paradijsbloem en fresia
Basisnoten: amber, massoiahout en muskus

Toen ik de eerste keer de geur opspoot schrok ik wel even, want zo op het eerste gezicht leek die heel erg zoet. Na een paar minuten maakte de zoete geur plaats voor een heerlijke bloemige geur. Op dat moment was ik gelijk verkocht, want doordat het zoetige plaats maakte voor het bloemige maakte het helemaal een geur voor mij. Ik zou daarom zeker aanraden om hem eerst even in de winkel te proberen en je niet gelijk af te laten schrikken door de zoete geur die je dan ruikt.

Bij beide geuren is de houdbaarheid ook prima, want ze houden toch wel een paar uur. Het vervliegt alleen met de tijd wel een beetje. Wil je het daarom tegen de avond nog net zo goed ruiken, dan is het wel een aanrader om nog even iets op te spuiten. 

Ik ben zelf zeer tevreden over beide producten. De geur is lekker, de verpakkingen zijn erg mooi en ook de houdbaarheid van de geur vind ik meer dan genoeg voor een eau de toilette. de deodorant heb ik dan niet onder de oksels gebruikt, maar als body spray zoals ik hem gebruik blijft de geur ook best lang hangen. 

Prijzen :

Playboy - Super Playboy Eau de Toilette
30 ml - €13,49
50 ml - €17,49

Playboy - Super Playboy 24H Parfum Deodorant
150 ml - €3,55

Heb jij al geroken aan deze nieuwe geur van Playboy? En wat vond je ervan?

Veel Liefs,
Lies