donderdag 29 augustus 2013

Preview : Essence TE Be Loud!

Vanaf half September kunnen we de nieuwe TE Be Loud! van Essence in de winkels vinden. Essence daagt ons hier mee uit om onze stem te laten horen, want de meiden van tegenwoordig zijn onafhankelijk, sterk en hebben lef en dit zal ook zeker terug te zien zijn in deze TE. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder.......

Eyeshadow

Oogschaduw duo's met verschillende effecten van licht glinsterend tot metallic. Er zijn 3 duo's verkrijgbaar in de kleuren beige-goud, olijfgroen en steengrijs.

01 riot grrr-een
02 like a stone in the wall
03 rock the block

Prijs : €2,39 per stuk


Jumbo Eye Pencil
Een Jumbo Eye Pencil in een grijze kleur die je zowel als een oogschaduw en eyeliner kan gebruiken. Daarnaast is die ook nog waterproof.

01 I’m all riot

Prijs : €2,59


Jumbo Sheer Stick
Ook bevat deze TE twee Jumbo Sheer Sticks in felroze en abrikoos. Ze geven je lippen een glans met een subtiel kleurtje en laten ze ook nog eens zacht en verzorgd aanvoelen.

01 pink me 
02 ap-ri(c)ot

Prijs : €2,59 per stuk


Multi Colour Blush
Dan het product waar ik het meeste benieuwd naar ben. Het zijn twee Multi Colour Blushes met een camouflagepatroon. Ook deze zijn in een abrikoos en roze kleur verkrijgbaar.

01 ap-ri(c)ot 
02 pink me

Prijs : €3,39 per stuk


Nail Polish 
Langhoudende nagellak in de kleuren paars, oranje, olijfgroen en steengrijs met ook nog eens een goede dekking.

01 riot@♥
02 orange is the new black 
03 riot grrr-een 
04 like a stone in the wall

Prijs : €1,89 per stuk


Graffiti Topper
Naast de vier nagellakken bevat de TE ook nog een Graffiti Topper. Deze nagellak bevat allerlei kleuren glitters in verschillende vormen.

01 not punky nor funky

Prijs : €1,89


Nail Art Set
Vond je het camouflagepatroon van de blushes ook zo leuk? Dan kan je met deze Nail Art Set dit patroon ook op je nagels aanbrengen. Dit setje bestaat uit een duo stylist en verschillende ontwerpsjabloontjes.

01 totally camouflage

Prijs : €2,99


Cosmetic Bag
En als laatste bevat deze TE ook nog een leuk make-up tasje met een camouflagepatroon.  

01 totally camouflage

Prijs : €2,99

Ik vind het zelf weer een hele leuke TE die binnenkort in de winkels zal verschijnen. Vooral de blushes, Graffiti Topper en het Nail Art Setje ben ik heel benieuwd naar. Deze TE is verkrijgbaar van half september t/m eind oktober. 

Zit er ook iets leuks voor jou tussen?

Veel Liefs,
Lies