maandag 9 september 2013

Essence Me & My Ice Cream nagellak en lip balm

Al toen ik een bericht kreeg over dat de LE me & My Ice Cream zou verschijnen van Essence was ik er enthousiast over. Op dit moment ligt die niet zo heel erg lang meer in de winkels, maar toch wou ik alsnog de nagellakken en lip balms met jullie delen. Kijk snel verder.......

Ik ben gek op pastel kleurtjes en daarom nam ik alle vier de kleuren mee die er verkrijgbaar zijn. Op de foto zijn dit de kleuren van links naar rechts :

01 Ben & cherries
02 Always in my mint
03 Ice, ice baby
04 Icylicious


01 Ben & cherries
Ben & cherries is een heel lief roze kleurtje en doet mij op één of andere manier gelijk denken aan een aardbeienmilkshake.


02 Always in my mint
Always in my mint is zoals de naam al zegt een mintkleurtje. Een mintkleur vind ik zelf altijd heel erg mooi staan op de nagels.


03 Ice, ice baby
Ice, ice baby is een lavendel kleurtje die hele mooie shimmers bevat. Ik heb mijn best gedaan om de shimmers ook wat op de foto zichtbaar te krijgen. 

04 Icylicious
En het laatste kleur Icylicious en dit is een heel mooi perzik kleurtje. Ook deze kleur bevat weer hele mooi shimmers.

Helaas zijn de lakjes qua dekking wel wat tegengevallen. Ik had namelijk bij alle kleuren drie lagen moeten aanbrengen om het dekkend te krijgen. Gelukkig drogen ze wel redelijk snel wat het voor mij al een beetje goed maakt. De kleuren zelf heb ik niks op aan te merken, want ik vind ze allemaal heel erg mooi.

De prijs van de nagellak is €1,89 per stuk.

Naast de nagellakken kocht ik ook nog twee lip balms uit deze TE. Er is nog een derde in een roze kleur, maar deze was helaas bij elk Kruidvat filiaal al uitverkocht. De lip balms bevatten allemaal sheaboter en jojoba-olie om je lippen te verzorgen. Ook bevatten ze allemaal een geurtje die erg goed te ruiken is.

De paarse heet 01 ice, ice baby en heeft een zoetig geurtje, maar wel erg lekker. Ik heb ooit eens een Tutti Frutti ijsje gehad en daar doet deze geur mij heel erg aan denken.

De gele heet 02 Icylicious en daarbij ruik ik de vanille erbovenuit. Normaal hou ik totaal niet van vanille geuren, maar bij deze lip balm vind ik het niet vervelend.


Beide lip balms bevatten twee kleurtjes en ik vind dat er zo mooi uitzien. Alleen al daarvoor zou je ze in je bezit willen hebben. Naast dat ze er mooi uitzien vind ik ze ook heel erg fijn. Ze doen voor mij wat ik van een lippenbalsem verwacht. Ze brengen fijn aan en ook voelen mijn lippen gelijk verzorgd aan. 

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aankopen uit deze LE ondanks dat de lakjes iets minder goed dekken. De lakjes zou ik daarom ook alleen aanraden als je de kleuren er mooi vind en je het niet erg vind om een laagje extra aan te brengen om het dekkend te krijgen.

Heb jij iets gekocht uit deze LE van Essence? 

Veel Liefs,
Lies