dinsdag 10 september 2013

Liebster Award!

Door Hanna werd ik genomineerd voor de Liebster Award. Nogmaals heel erg bedankt daarvoor, want ik vind het echt heel erg leuk. Een onderdeel van de Liebster Award is dat diegene die je genomineerd heeft ook 11 vragen aan je stelt om te beantwoorden en laat ik nou gek zijn op vragenlijstje invullen. Ik ben er daarom even goed voor gaan zitten en heb de vragen beantwoord. Lees snel verder....... 

De regels van de Liebster Award :

1. Link terug naar de persoon die jou genomineerd heeft.
2. Beantwoord de vragen van diegene die jou genomineerd heeft.
3. Nomineer zelf 11 bloggers.
4. Verzin 11 vragen voor de bloggers die je genomineerd hebt.
5. Laat een berichtje achter bij de blogs die jij genomineerd hebt om te laten weten dat je ze genomineerd hebt.

Nu zeg ik eerlijk dat ik niet alle regels precies na ga leven en ik het hier en daar wat anders zal doen, maar daarover verderop meer uitleg.

De 11 vragen van Hanna aan mij :

1. Wat is je favoriete stad?
Ik denk dat ik dan toch voor Apeldoorn ga de plaats waar ik in woon. Ik heb het hier gewoon heel erg naar mijn zin en het is echt mijn stadje. Ook al zal een echte Apeldoorner het altijd nog een dorp noemen haha. Daarnaast ben ik ook eigenlijk nog niet in heel erg veel verschillende plaatsen geweest en dan vooral door mijn straatvrees. Wel ben ik een keer in Arnhem geweest om te shoppen en dat vond ik ook wel erg leuk.

2. Waarom is jouw blog de leukste?
Ik zal mijn blog niet snel de leukste noemen, want er zijn zoveel leuke blogs die de moeite waard zijn. Ik zie het gewoon als mijn eigen plekje op het web waar ik iets doe wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Als mensen het dan de moeite waard vinden om mijn blog te bezoeken, mijn artikelen te lezen, een comment achter te laten of mijn blog te volgen, dan ben ik daar alleen maar heel erg blij mee en vooral ook dankbaar voor.

3. Wat is jouw favoriete accessoire?
Qua sieraden ben ik gek op armbanden en oorbellen, maar een handtas is voor mij ook onmisbaar. 

4. Wat is jouw grote droom?
Mijn grote droom heb ik denk ik al een beetje verteld in mijn Wist je dat artikel dat ik vanaf jonge meid af aan altijd al een eigen winkeltje heb willen hebben waar ik mijn zelfgemaakte spulletjes in zou verkopen. 

5. Welke trend vind jij echt vreselijk?
Dat is zeker weten de afgezakte broekentrend. Ik vind het echt zo vreselijk als ik iemand rond zie lopen met een broek waarvan het kruis ergens bij de knieën hangt en je gewoon het ondergoed ziet zitten. Ik krijg dan zelfs de drang om naar diegene toe te lopen en die broek op te hijsen. 

6. Wat is jouw favoriete merk?
Ik ben niet echt een merkenmeisje. Ik ben juist iemand die het leuk vind om een budget product te vinden die heel erg goed is. Ook op het gebied van kleding vind ik het erg leuk om mooie kleding te vinden die heel betaalbaar is. 

7. Naar welk land zou jij graag op vakantie willen gaan?
Dat is dan toch Ierland. Het lijkt mij zo'n mooi land en wil er daarom ook zeker een keer heen. Al zijn er nog wel veel meer landen, want ik ben eigenlijk nog nooit echt in het buitenland geweest. Zelfs Duitsland en België staan daarom nog op mijn lijstje van de landen waar ik een keer naartoe zou willen. 

8. Wat is zijn jouw 3 favoriete blogs?
Van de kleinere blogs heb ik er zoveel die ik als favoriet zie en ook erg leuk vind om te bezoeken dat ik er niet maar 3 zou kunnen noemen. Ik zal daarom 3 van de toch wat grotere blogs noemen.
We Are Fashion van Sanne
Vera Camilla van Vera
Fashion is a party van Suzanne

9. Wat is jouw grootste miskoop?
Dat is denk ik een shirtje geweest van de Action. Het was een heel erg mooi shirtje met een paarse glitterroos erop en ondanks dat die niet duur was, was ik er helemaal gek op. De eerste keer dat ik hem aan had was dat ook vol trots. Totdat ik hem uitgewassen had en hem uit de wasmachine haalde. De mooie paarse glitterroos was veranderd in één grote zwarte plek. De paarse glitters en de roos waren er helemaal afgewassen. Ik heb na die tijd nog gekeken of ik hem misschien te heet gewassen had, maar dat was niet het geval.

10. Welke quote vind jij erg mooi?
Mijn blognaam heeft te maken met mijn favoriete quote. Oftewel wees altijd jezelf en verander voor niets of niemand. 

11. Heb je een huisdier?
Wij hebben hier meerdere huisdieren rondlopen. Zo hebben we een papegaai Jacco, twee valkparkieten Jacky en Freddie, twee honden Balou en Max, een ratje Gabriëlla, mijn kat Floris en mijn moeder heeft nog een groot aquarium met visjes. 

Mijn 11 vragen :

1. Wat wil jij echt nog een keer gedaan hebben in je leven?
2. Wat vind jij zelf de leukste artikelen om te schrijven voor je blog?
3. Bij welk make-up product heb je nog steeds wel moeite om die goed aan te brengen?
4. Wat is je lievelingseten?
5. Welke series op tv volg je graag en zou je aan anderen aanraden om eens te kijken?
6. Wat is je favoriete hobby naast het bloggen?
7. Als je maar één favoriet kledingstuk mocht noemen die jij in je kast hebt, welke zou dat dan zijn?
8. Welke nagellak heb jij op dit moment op?
9. Wat doe jij het liefste op een vrije dag?
10. Wat is je slechtste gewoonte?
11. Welke tijdschriften lees jij graag?

Nu ik mijn vragen gesteld heb is het tijd om 11 mensen te gaan nomineren. Alleen dit is ook gelijk het punt waar ik stiekem de regels iets ga veranderen. Veel bloggers hebben denk ik al de Liebster Award van iemand ontvangen, maar er zullen ook zeker bloggers zijn die het nog nooit ontvangen hebben en dat wel erg leuk vinden. Daarom leek het mij leuk om jullie zelf de kans te geven dat ik jullie nomineer, want het doel van de Liebster Award is immers om nieuwe blogs te leren kennen. Vind jij het leuk om van mij de Liebster Award te ontvangen? Laat dit dan achter in de comments en dan zal ik je onder dit bericht toevoegen aan diegene die ik nomineer.

Diegene die ik nomineer :
Nilou van Tasty Nilou's

Veel Liefs,
Lies