woensdag 11 september 2013

Vaseline Spray & Go Essential Moisture

Na veel positieve verhalen, was ik toch ook wel heel benieuwd geworden naar de Vaseline Spray & Go producten. Toen ik ineens onverwachts een pakketje ontving waar een Vaseline Spray en Go inzat was ik ook door de dolle heen. Het bleek van Yunomi te zijn waar ik al een tijdje lid ben en zij kiezen elke maand 1000 leden uit die een product mogen testen. Ik kon ook niet wachten om hem te testen en vandaag vertel ik jullie wat ik er van vind. Lees snel verder.......

Wat zegt Vaseline over dit product :
De nieuwe Vaseline Spray & Go hydrateert de huid diep en trekt binnen enkele seconden in. Deze bodylotion is in één soepele beweging aan te brengen over het hele lichaam, zonder plakkerig aan te voelen. Je huid verzorgen kan nu zo snel, dat je direct na het insmeren je kleren kunt aantrekken!

Klinkt goed toch? Ik kon daarom ook niet wachten met het testen van dit product en was ook heel benieuwd of het ook daadwerkelijk allemaal zo makkelijk zou gaan.

Ik heb zelf de gele variant mogen ontvangen en dat is de essential moisture met haverextract. Ik ben ook blij dat ik deze variant heb ontvangen. Deze is namelijk voor de gevoelige huid en werkt verzachtend en hydraterend.

De verpakking vind ik er mooi uitzien, maar bij de dop moest ik toch wel even uitvogelen hoe die werkte. Vol enthousiasme zat ik eraan te trekken en er kwam maar geen beweging in. Het bleek een draaidop te zijn, oeps! Een draaidop vind ik ook eigenlijk wel een erg goed keuze. Ik raak op één of andere manier altijd de doppen van mijn producten kwijt en voor mij zijn ze daarom altijd overbodig.

Het aanbrengen gaat ook heel eenvoudig. De spray moet je 10 centimeter van je lichaam afhouden en daarna in een soepele beweging over je lichaam bewegen. Ik raad je ook echt aan die 10 centimeter aan te houden en misschien nog wel iets dichterbij, want het product wil nog wel eens alle kanten opsprayen als je het te ver van je lichaam aanbrengt. Ik heb het daarom ook zeker wel even moeten oefenen met hoe ik het aan moest brengen. Als je dat eenmaal onder de knie hebt is de spray heel erg fijn. Het enige wat je daarna nog moet doen is het uitsmeren.

De spray voelt bij het aanbrengen heel fris aan wat ik zelf fijn vind en ook de geur is heel lekker. Het is hele zachte, maar wel iets zoete geur. Na het uitsmeren ruik je de geur ook nog goed, maar het is niet heel erg overheersend. 

Dan natuurlijk het belangrijkste of de spray ook echt haar beloftes nakomt. Ik kan daar heel kort over zijn door te zeggen ja absoluut! De spray brengt na wat oefenen erg fijn aan, smeert makkelijk uit, ruikt lekker en trekt ook zeer snel in. Na het sprayen kan je dus ook daadwerkelijk je kleding al heel snel aantrekken. Ook voelt je huid na die tijd heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik kan niet anders dan heel erg enthousiast zijn over deze Vaseline Spray en Go en weet ook zeker dat ik het weer ga kopen als deze op is. 

Naast de gele variant zijn er nog twee andere varianten verkrijgbaar en dat zijn de groene en bruine. De groene variant is de Aloë Fresh met aloë vera extract en deze werkt kalmerend en verzachtend. De bruine variant is de Cacoa Radiant die cacao extract bevat en rijk is aan vitamine E. 

De prijs van de Vaseline Spray en Go is €6,89 voor een bus van 190 ml.

Wat vind jij van de Vaseline Spray en go's? En heb jij er zelf ook al één gebruikt?

Veel Liefs,
Lies