woensdag 30 oktober 2013

6 tv programma's die ik graag kijk

Ik vind het altijd heerlijk om gewoon in comfortabele kleding op de bank te ploffen met wat lekkers te eten en drinken en ondertussen langs alle zenders te zappen in de hoop dat ik een leuk programma tegenkom. Vandaag leek het mij daarom leuk om weer eens een paar programma's op een rijtje te zetten die ik graag kijk, want sinds de vorige keer dat ik zo'n artikel maakte is er toch alweer heel wat veranderd. Wie weet zit er voor jullie ook iets tussen wat je leuk lijkt om eens te kijken. 

Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken

In dit programma moeten Gerard Joling en Gordon een maand lang van een minimumloon leven. Dit doen zij voor het goede doel en dat is het Nationaal Ouderenfonds. Zelf kan ik dit programma niet kijken zonder telkens in de lach te schieten en daarom vind ik dit ook zeker een aanrader. 

Wanneer en waar : 
Elke donderdag om 20:30 op RTL4

Under the dome

Under the dome is een serie die gebaseerd is op een boek van Stephen King. De serie gaat over het stadje Chester's Mill waar een mysterieuze koepel overheen is gekomen waardoor de bewoners gevangen zitten in de stad. Langzaam breekt er paniek uit onder bewoners, maar een aantal van hen proberen het hoofd koel te houden en het mysterie van de koepel te ontdekken zodat die zal verdwijnen. 

Wanneer en waar : 
Elke maandag om 20:30 op SBS6 komen er twee afleveringen.

Sprakeloos

Sprakeloos is een programma wat over een aantal mensen gaat die stotteren. Door een speciale therapie zullen ze in drie dagen technieken leren om beter met het stotteren om te gaan waardoor het aanzienlijk minder zal worden.

Wanneer en waar : 
Om de week op Dinsdag om 21:20 op Nederland 3. De eerstvolgende aflevering is op 12 november.

Verliefd op Ibiza - de serie

De film van Verliefd op Ibiza vond ik ontzettend leuk. Toen ik hoorde dat er ook een serie van zou komen was ik eerst bang dat deze precies hetzelfde zou zijn als de film, maar gelukkig is dit niet het geval. Net zoals in de film worden in de serie ook weer een aantal Nederlanders gevolgd die op Ibiza wonen. Deze serie is net afgelopen zaterdag begonnen en de eerste aflevering vond ik erg leuk.

Waneer en waar : Elke zaterdag om 20:00 op SBS6

Hotter than my daughter

De vorige afleveringen heb ik elke keer met plezier gekeken en was daarom ook erg blij dat er weer een nieuw seizoen aan zat te komen. Voor diegene die het niet kennen gaat het over moeders (en soms een vader) die vaak nogal extreem gekleed zijn. Zij worden door familieleden, vaak is dat de dochter, opgegeven voor dit programma voor een metamorfose.

Wanneer en waar : 
Vanaf vanavond elke Woensdag om 20:30 op RTL4

Warehouse 13

Nadat twee agenten het leven van een president hebben gered komen zij terecht in Warehouse 13. Een pakhuis met allemaal bovennatuurlijk objecten die door de jaren heen daar opgeslagen zijn door de regering. De twee agenten zullen in het pakhuis gaan werken onder leiding van hun nieuwe baas Artie die hen opdrachten geeft om bovennatuurlijke geruchten te onderzoeken en de voorwerpen die ze daarbij vinden veilig naar het pakhuis te brengen.

Wanneer en waar : 
Elke woensdag om 21:00 op Syfy en deze wordt elke dinsdag nog een keer herhaald op Syfy om 21:50 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien welke programma's ik kijk en dat er voor jullie misschien ook iets tussen zal zitten. Helaas is de laatste serie Warehouse 13 alleen te zien op Syfy, maar ik verwacht dat je hem ook wel ergens online zal kunnen vinden om hem te kijken.

Kijken jullie ook één van deze programma's? En welk programma zouden jullie aan anderen aanraden om te kijken?

Veel Liefs,
Lies