zondag 6 oktober 2013

My week in pictures : Week 39 & 40

Vorige week zondag was er even geen my week in pictures artikel, maar zoals beloofd komt die vandaag wel online en dan van de afgelopen twee weken. In deze twee weken heb ik onder andere een angst van mij overwonnen. Ook kwam ik erachter dat ik iets toch wel heel erg lekker vond terwijl ik al jaren dacht dat ik er niet gek op was. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder.......

Ze zien mij niet! Ze zien mij niet! Mijn hond Balou gaat altijd onder kussens liggen. Normaal ligt hij er helemaal onder, maar dit keer had hij alleen zijn kop eronder liggen. 

Absoluut niet gezond, maar soms wel zo lekker als je het al heel lang niet hebt gehad.


Bij de Beekbergse wolhal hier in Apeldoorn kwam ik een heel erg leuk boekje tegen. Hierin staan allemaal patronen waarmee je de hele kerststal kan haken. Of het mij gaat lukken om het voor kerst af te krijgen weet ik niet, maar ik vond hem wel heel erg leuk.


Een hele wazige foto, maar ik had voor mij sperziebonen gekocht en voor mijn moeder spruiten. Nu dacht ik al jaren geen spruiten meer te lusten. Toen ze klaar waren besloot ik er toch eens een paar te pakken en wat bleek, ik vond ze heerlijk! 


Bij de aardappelen, spruiten en sperziebonen leek ons een rollade heel erg lekker. Het voelde voor ons een beetje als een kerstmaal die dag, want dit soort dingen eten wij normaal altijd met de kerst haha.


De eerste keer dat ik één van de hamstertjes kon vasthouden. Ik werd hier alleen al gelijk voor eten aangezien, want deze kleine donder besloot mij meerdere malen in mijn hand te bijten. Ze hebben gelukkig nog zulke kleine tandjes dat ze niet hard kunnen bijten. 


Ook nog even een mooi nagellakje waar ik helemaal gek op ben. Deze hebben jullie gisteren al voorbij zien komen in het random favorites van september artikel.


Hier kan ik echt zo van genieten! Een pistoletje met komijnekaas en een gekookt eitje.


Nadat ik De Ijzerkoning had uitgelezen stond het voor mij vast dat ik de andere delen ook graag wou lezen. Ik besloot daarom de andere drie delen maar gelijk in één keer te kopen. Ik ben op dit moment in deel twee De Ijzerprinses aan het lezen.


Een heerlijk bamisoepje (noodle soup) van de Xenos. Ik vind dat af en toe zo lekker om gewoon even tussendoor te eten. 


Ik ging ook samen met mijn moeder naar de bioscoop om The mortal instruments : City of bones te kijken. Hiermee heb ik toch wel een angst van mij overwonnen, want door mijn straatvrees was ik al jarenlang niet meer in de bioscoop geweest.

En hier zaten we in de bioscoop. We dachten eerst dat wij de enige zouden zijn, maar nog net voordat de film begon kwamen er nog twee mensen bij. We hadden dus met zijn vieren een hele bioscoopzaal. Hier tijdens de reclame had ik nog wel wat last van mijn paniekaanvallen, maar zodra de film begon was dat helemaal verdwenen. 

Wat was de laatste film die jij in de bioscoop hebt gezien?

Veel Liefs,