maandag 7 oktober 2013

Maybelline Baby Lips hydrate & pink punch

De laatste tijd hoor ik steeds meer positieve verhalen over de Maybelline Baby Lips. Toen ik ze een tijdje geleden bij de Dirx Drogist tegenkwam en ze ook nog eens in de reclame waren kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik nam er twee mee en dit zijn de hydrate en pink punch. Zouden ze echt zo goed zijn als ik van iedereen hoor? Ik heb ze getest en om erachter te komen wat ik ervan vind lees dan snel verder.......

De verpakking werd ik al gelijk helemaal vrolijk van. Alle Baby Lips hebben namelijk een ander vrolijk kleurtje met ook nog eens vrolijk gekleurde letters. Ik vond het daarom ook wel erg moeilijk om er twee uit te kiezen, maar uiteindelijk zijn het de roze pink punch en de blauwe hydrate geworden.

Naast deze twee zijn er nog drie andere varianten verkrijgbaar. Dit zijn de groene get fresh, oranje cherry me en de gele intense care.


Alle Maybelline Baby Lips bevatten onder andere de volgende ingrediënten : aloe vera, honing, karite boter, collageen en vitamine e, c en b5. Deze zullen je lippen hydrateren, herstellen en beschermen. Daarnaast bevatten een aantal ook nog eens SPF 20. Tot nu toe vind ik het nog steeds heel erg goed klinken en was heel erg benieuwd wat ze daadwerkelijk voor mijn lippen zouden doen.

Baby Lips Hydrate
De Baby Lips hydrate is een doorzichtige balsem met een lekkere citroengeur eraan. Zoals de naam al zegt moet deze je lippen optimaal hydrateren, maar helaas heeft deze mij toch wel teleurgesteld. Ik had zachte, gehydrateerde en mooie lippen verwacht, maar mijn lippen werden juist veel droger naarmate ik het langer gebruikte en ze begonnen ook branderig aan te voelen door de droogheid. Ik heb hem daarom in totaal een weekje gebruikt en toen ben ik weer op een andere lippenbalsem overgestapt. Nadat ik die andere, een simpele van Essence, gebruikte herstelde mijn lippen zich weer. Om het zeker te weten ben ik weer de hydrate gaan gebruiken en opnieuw werden mijn lippen heel erg droog. Hierdoor weet ik helaas dat het bij mij wel door deze Baby Lips kwam. Hoe het komt weet ik niet, maar ik ben bang dat in deze toch een ingrediënt zit waar mijn lippen niet goed tegen kunnen.


Baby Lips Pink Punch
Nadat mijn lippen weer voor de tweede keer hersteld waren, was de Baby Lips Pink Punch aan de beurt. Ik was alleen wel een beetje bang geworden dat deze hetzelfde zou doen met mijn lippen. Gelukkig was dit niet het geval en werkt deze wel prima. Deze droogt mijn lippen niet uit, maar maakt ze juist heerlijk zacht en gehydrateerd. Ook voelt deze een stuk beter aan op mijn lippen. De geur moet een passievrucht geur zijn, maar dit ruik ik zelf niet echt. Ik vind hem eerder naar die snoepjes van een snoepketting ruiken haha. Ook geeft deze Baby Lips een roze kleur aan je lippen. 

Hier een swatch van Pink Punch op mijn arm. 
Op de eerste foto heb ik niks aangebracht op mijn lippen en op de tweede foto heb ik Pink Punch aangebracht. Ik heb hier maar een enkel laagje aangebracht op mijn lippen, maar de kleur is zelfs iets op te bouwen met meerdere laagjes. 

Ik vind het zelf heel erg jammer dat Hydrate juist het tegenovergestelde deed voor mijn lippen, maar wie weet dat het voor jou wel een hele fijne lippenbalsem is en het wel doet wat het belooft. Ik zou hem alleen zelf niet meer kopen. De Pink Punch ben ik dan wel weer heel erg tevreden over en ook de roze kleur die het geeft vind ik erg mooi. Deze zou ik dan ook zeker opnieuw kopen als die op is.

De Maybelline Baby Lips zijn te koop bij de verkooppunten die ook de normale producten van Maybelline verkopen. De prijs is €3,49 per stuk, maar ik heb zelf ook al winkels gezien die ze of net iets duurder of iets goedkoper verkopen. 

Heb jij al één van de Maybelline Baby Lips geprobeerd?

Veel Liefs,
Lies