dinsdag 26 november 2013

Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel

Tot voor kort vond ik het nooit echt nodig om veel meer te doen met mijn wenkbrauwen dan alleen maar een transparante gel aan te brengen en ze te epileren. Qua kleur vond ik ze namelijk al donker genoeg en ook qua volheid hadden ze na mijn mening niks extra's nodig. Het moment dat mijn moeder de Eyebrow Filler van Catrice kocht wekte dat toch mijn nieuwsgierigheid, want hoe zou dat eigenlijk bij mij staan. Ik heb het uitgeprobeerd en vandaag vertel ik jullie wat ik van deze Catrice Eyebrow Filler vind.

De Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen in model worden gebracht net zoals een normale wenkbrauwgel zal doen. Het verschil is alleen dat deze gel ook een kleur bevat die ervoor zal zorgen dat je wenkbrauwen ook voller zullen ogen.

De verpakking is eigenlijk vrij simpel met het bruine kleurtje en de zilveren opdruk. Zelf vind ik dit altijd wel mooi als een merk een verpakking gewoon simpel houd. Het borsteltje vind ik zelf erg fijn. Het is een vrij stevig borsteltje waarbij de haartjes nogal dicht op elkaar zitten. Dit zorgt ervoor dat de gel goed verdeeld zal worden tussen je wenkbrauwhaartjes. Het enige nadeel van het borsteltje vind ik zelf dat het een stompe punt heeft. Had het iets in een punt gelopen dan was het aanbrengen denk ik nog net wat makkelijker gegaan.

De kleur van de wenkbrauwgel is toch wel vrij bruin, maar op de verpakking is te lezen dat het voor elke kleur wenkbrauwen geschikt is. Zelf twijfel ik daar lichtelijk over, want als je hele lichte wenkbrauwen hebt, dan lijkt de kleur mij toch wel iets te donker. Voor mij vind ik hem in ieder geval wel een perfect match met mijn donkerbruine wenkbrauwen.

Mijn wenkbrauwen zonder de Eyebrow Filler

Mijn wenkbrauwen met de Eyebrow Filler
Tussen de twee foto's zie ik zelf toch wel een verschil. Als ik kijk naar de eerste foto waarbij ik niks aan heb gebracht zie je toch dat mijn wenkbrauwen wat warrig zitten. Op de tweede foto vind ik dit een stuk minder ook al heb ik altijd nog wel eens een eigenwijs haartje die niet goed wil gaan zitten. De gel maakt mijn wenkbrauwen wel iets voller, maar ik vind het er zelf niet overdreven uitzien. Dit is dus zeker een pluspunt, want hier was ik toch wel bang voor dat ze overdreven vol zouden gaan lijken doordat ik al vrij volle wenkbrauwen van mezelf heb. De gel droogt ook vrij snel op na het aanbrengen en blijft de hele dag prima op zijn plek zitten. 

Hier nog even een full face foto waarbij ik de gel aan heb gebracht. Zelf vind ik het erg mooi staan en ben zeker tevreden over het resultaat. Ik denk dat ik toch maar eens wat vaker tussen mijn moeder haar stash moet snuffelen om weer nieuwe favorieten te ontdekken haha.

Mocht er één van jullie erg lichte wenkbrauwen hebben en deze gel ook gebruiken, dan ben ik daar wel heel erg benieuwd naar. Dat is namelijk het enige punt waar ik toch over twijfel of die echt voor alle kleuren wenkbrauwen geschikt zal zijn. Laat het mij dan vooral weten in de comments!

Zou ik de Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel aanraden? Jazeker! Het is een erg fijne gel die voor mij doet wat het beloofd en voor iemand die nooit haar wenkbrauwen bijgetekend heeft vind ik het resultaat heel erg mooi en ben er dik tevreden over. Inmiddels heb ik hem ook zelf gekocht wat jullie hebben kunnen zien in mijn shoplog van de Kruidvat.

Prijs : €3,59 voor 6,5 ml

Wat vinden jullie van de Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel? 

Veel Liefs,
Lies