zaterdag 9 november 2013

The Body Shop Kerstcollectie - Mijn favorieten

Inmiddels zijn de kerstcollectie producten van The Body Shop weer te koop. Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit producten uit de kerstcollectie gekocht, maar nu ik de andere producten van TBS heb ontdekt wil ik ook zeker nog iets kopen uit deze collectie. Ik heb daarom eens een kijkje genomen in deze collectie, maar om alles te laten zien zou erg veel zijn. Ik heb daarom de producten gekozen die mij het meeste aanspraken om deze met jullie te delen. Kijken jullie mee naar mijn favorieten uit de collectie?

Ginger Sparkle Shower, Scrub & Moisture set
Alleen het blik al waar de producten inzitten vind ik er erg leuk uitzien en daarnaast lijken de producten die er in zitten mij ook allemaal erg fijn.

Shower gel ginger 250 ml
Body butter ginger 50 ml
Body polish ginger 75 ml
Mini heart soap 25 g

Prijs : €20,00

Small Gift Strawberry
Een heel leuk setje met allemaal producten die naar aardbei ruiken. Deze producten zitten in een mooie geschenkdoos.

Strawberry shower cream 250ml
Strawberry body butter 50ml
Strawberry soap 100g
Strawberry body scrub 50ml
Gift lily mini ultra fine

Prijs : €23,00

Ginger Sprakle Hand Wash & Hand Lotion
Naast deze geur zijn de hand wash en hand lotion ook verkrijgbaar in de geuren Cranberry Joy en Vanilla Bliss. Ze bevatten beide 240 ml.

Prijs : €7,00 en €10,00

Mirror In Festive Pouch
Naast de verzorgingsproducten zag ik ook een heel erg leuk spiegeltje met een sneeuwpop erop die ook nog eens makkelijk mee te nemen is.

Prijs : €5,00

Mini Gift For Hands Hemp
Deze handcréme heb ik al eens voor mijn moeder voor de kerst gekocht en hij is gewoon zo ontzettend fijn. Nu zag ik er een leuke geschenkverpakking van met een nagelvijl erbij. De handcréme bevat 30 ml.

Prijs : €8,00

Bath And Shower Sponges 
Ik heb zelf nog nooit dit soort sponzen gebruikt, maar ik vond ze er zo leuk uitzien dat ze ook zeker mijn aandacht trokken. Wie weet dat ik er toch eens naar ga kijken in de hoop dat ik ze ook erg fijn vind in gebruik.

Prijs : €5,00 per stuk

Seasonal Body Butters Gift Trio
Ik ben wel iemand die heel moeilijk keuzes kan maken met welke geur ik wil en dan is zo'n setje met alle drie de kerstgeuren body butters erg handig. Ik ben alleen zelf wel bang dat ik niet tegen vanille geur zal kunnen.

Cranberry Joy Body Butter 50 ml
Vanilla Bliss Body Butter 50 ml
Ginger Sparkle Body Butter 50 ml

Prijs : €16,00

Nail File Festive
Ook deze nagelvijl vond ik er heel erg leuk uitzien met de rode kleur en kerstversieringen erop.

Prijs : €2,50

Seasonal Hand Cream Gift Trio
Ook dit handcreme setje vond ik erg leuk. Deze bevat ook alle drie de kerstgeuren van de collectie en elke tube bevat 30 ml. 

Prijs : €15,00

Gift House Gingerbread
Ook bevat de kerstcollectie een cadeauverpakking in de vorm van een school. Deze staat ook gelijk symbool voor het goede doel wat TBS ondersteunt en dat is het helpen van kinderen en ze een betere toekomst te kunnen bieden.

Shower Gel Cranberry 60 ml
Body Butter Cranberry 50 ml
Body Butter Ginger 50 ml
Shower Gel Ginger 60 ml
Mini Crinkle Bath Lily

Prijs : €23,00

Cranberry Joy & Ginger Sparkle Body Polish
Ook een scrub gebruik ik zelf erg veel en deze bevat de kerstcollectie ook. Naast deze twee geuren is er ook nog één verkrijgbaar in de geur Vanilla Bliss.

Prijs : €10,00 per stuk

Gift Cube Honey
Ook heeft TBS een nieuwe geurlijn de Honeymania en daarvan zijn er ook verschillende cadeausetjes. Dit kleine setje vond ik zelf wel erg leuk en ben ook heel benieuwd naar de geur.

Mini Shower Gel Honey 60 ml
Mini Shower Gel Honey 60 ml
Mini Crinkle Bath Lily Honey

Prijs : €8,00

Cranberry Joy Shimmer Lotion & Ginger Sparkle Shower Gel
Ook deze producten lijken mij beide heerlijk. Zowel de Shimmer Lotion als de Shower gel zijn verkrijgbaar in alle drie de kerstgeuren Cranberry Joy, Ginger Sparkle en Vanilla Bliss. Beide producten bevatten 250 ml.

Prijzen : €10,00 en €7,00

Gift Duo Mango
En als laatste een leuke geschenkverpakking in de vorm van een sneeuwpop. Het setje wat erin zit bestaat uit een Body Butter en een Lip Butter met de geur mango. Beide producten heb ik een tijdje geleden gekregen van mijn moeder en ze zijn echt heerlijk.

Mango Body Butter 50ml
Mango Lip Butter 10ml

Prijs : €10,00

Dit waren de producten die mij toch het meeste aanspraken en het liefste zou ik ze allemaal kopen, maar dat zou dan wel erg prijzig worden haha. Ik vond het in ieder geval al heel erg leuk om tussen de kerstcollectie te snuffelen en ik hoop dat jullie er ook wat hebben om misschien ideeen op te doen met wat je iemand cadeau kan geven of waar je jezelf eens mee kan verwennen. 

Om de gehele kerstcollectie te bekijken kan je hier klikken, want naast al deze producten is er nog veel meer te koop. 

Zit er iets in de kerstcollectie van The Body Shop wat je echt zeker wil gaan kopen voor iemand anders of jezelf?

Veel Liefs,
Lies