zaterdag 30 november 2013

Gesloten // Winactie : Win een Kerstpakketje!

Een tijdje geleden heb ik de 100 Bloglovin volgers mogen behalen. Ik ben daar zo ontzettend blij mee en hoopte ook dat ik een leuke winactie voor jullie online kon zetten als een soort van bedankje. Zoals jullie zien is dat gelukt en kunnen jullie vanaf vandaag kans maken op een Kerstpakketje die ik heb samengesteld. Ik heb hierbij er ook bewust voor gekozen om er niet alleen maar make-up en verzorgingsproducten in te doen, maar er een echt Kerstpakketje van te maken. Benieuwd naar wat er allemaal precies inzit en hoe je er kans op kan maken? Kijk dan snel verder....... 

Als eerste twee potjes nagellak van Catrice. Deze heb ik pasgeleden in een My Nails artikel gebruikt. Daarnaast een lipstick van Essence uit de TE Twilight Breaking Dawn part 2. Dit is een gouden lipstick met glitters. Deze vond ik daarom ook perfect passen in een Kerstpakket. Als laatste een blush van Catrice in de kleur 010 Toffee Fairy. 

Ik begin maar gelijk met het product wat de meeste vragen zal oproepen door de naam, want het is niks raars wat ik er in gedaan heb hoor haha. Het is een parfum van Black Onyx en heet Female Erotics. Zelf vind ik hem erg lekker en als ik anderen moet geloven is het een namaak van de parfum van Jean Paul Gaultier. Of dat echt zo is weet ik niet, want heb zelf die parfum nog nooit geroken. Daarnaast ook een shampoo van Kruidvat uit de Fruity Botanicals lijn en twee Coconut Care lippenbalsems.

Ook ben ik even bij de Turkse winkel hier in de buurt geweest en daar kocht ik één van mijn favoriete crèmes van Arko Nem. Daarnaast zie je nu nog een leeg flesje, maar deze zal ik gaan vullen met een proefmonster van The Body Shop Satsuma shower gel. Het leek mij het beste om deze pas op het laatste moment te gaan vullen.

Een Kerstpakket bevat voor mij toch ook altijd wel iets lekkers en aangezien ik toch wat meer speciale producten erin wou doen besloot ik naast de créme ook wat lekkers van de Turkse winkel mee te nemen en ook zal je een blikje 7up Cherry terugvinden in het pakket.

Omdat ik eigenlijk allemaal favoriete producten van mij zelf erin heb gedaan vond ik het ook wel erg leuk om mijn favoriete thee erin te doen. Deze heb ik spontaan nog op het laatste moment toegevoegd, dus deze zal je daarom niet op de eerste foto terugvinden haha.

En als laatste een kaars van Melinera in de geur appel en kaneel en ook kon ik het niet laten om er iets in te doen wat ik zelfgemaakt had, dus ook een sneeuwpop die ik zelf gehaakt heb zal in het pakketje zitten.

Nu jullie weten wat de inhoud is, is het tijd om te vertellen hoe je kans kan maken op dit Kerstpakketje. 

Wat je moet doen om kans te maken :
- Volg Be Yourself Every Day op Bloglovin en like dit artikel
- Laat een comment achter om te laten weten dat je meedoet en plaats een geldig mailadres in het daarvoor bestemde vakje, want via de mail zal ik contact opnemen met de winnaar.

Wat mag je doen voor extra winkansen :
- Like de Facebook pagina van Be Yourself Every Day 
- Like en deel de post over deze winactie op Facebook
- Volg Be Yourself Every day op Twitter 
- Tweet iets in de trant van : Ik doe mee met de winactie van @BYED_Lies en maak kans op een kerstpakketje. Ook kans maken? Kijk voor meer info op http://bye-lies.blogspot.nl

De winactie zal eindigen op 17 december 18:00 en rond die tijd zal de winnaar een mail van mij ontvangen. Ik weet ook dat het kort de tijd is, maar mocht ik 18 december voor 14:00 geen mail terug hebben ontvangen van de winnaar dan kies ik een andere winnaar. Dit doe ik niet om streng te zijn haha, maar aangezien het de periode van de feestdagen is kan er vertraging zijn met het bezorgen en ik vind het wel zo leuk als de winnaar het pakket ook daadwerkelijk voor de Kerst ontvangt. De winactie is open voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. 

Ik hoop in ieder geval dat jullie de inhoud leuk vinden van het Kerstpakketje en ik wens jullie heel veel succes toe!

Veel Liefs,
Lies