zaterdag 30 november 2013

Win leuke prijzen met de Essence adventskalender

Essence gaat de decembermaand nog iets feestelijker maken voor ons, want op 1 december zal er een speciale Essence adventskalender online komen te staan waarmee je de 24 dagen voorafgaand aan de kerst kans kan maken op hele leuke prijzen met een klapper van een hoofdprijs op de 24e. Kijk snel verder om erachter te komen hoe deze actie in zijn werk gaat en om een klein beetje te weten te komen wat voor prijzen je kan verwachten.

Vanaf 1 december kan je op deze site www.essence.eu de adventskalender vinden. Dit zal dus al vanaf morgen zijn en zal doorgaan tot en met 24 december. Elke dag zal je op de site het vakje van die dag open kunnen maken om erachter te komen welke prijs er die dag klaar staat om te winnen. De dag waarop de klapper van een hoofdprijs gewonnen zal worden door iemand is op 24 december. De hoofdprijs is maar liefst een winkelwagen vol met Essence producten oftewel de winnaar zal er vandoor gaan met in totaal 750 Essence producten!


Nu is de hoofdprijs niet het enige leuke, want de andere 23 dagen zullen er ook erg veel leuke prijzen te winnen zijn. Zo kan je unieke setjes met parfum, make-up tasjes met trend edition producten en zelfs product setjes uit Trend Editions die niet hier uitgekomen zijn winnen. Al met al dus hele leuke prijzen en zeker de moeite waard om elke dag eens even te kijken wat voor mooie prijs er klaar staat. 
Deze adventskalender zal voor sommige misschien bekend voorkomen, want Essence heeft dit vorig jaar ook gedaan. Zelf vond ik het erg leuk om elke dag even te kijken welke prijs er die te winnen was en als die mij aansprak deed ik uiteraard mee, want als iets mij minder aansprak vond ik het rot voor diegene die de prijs juist heel graag wilden winnen. Of ik uiteindelijk iets gewonnen heb? Nee dat helaas niet, maar dit jaar zijn er weer nieuwe kansen. 

Ik kan in ieder geval niet wachten tot morgen dat ik het eerste vakje kan openen en erachter kan komen welke prijs erachter zit. Diegene die ook mee gaan doen aan deze actie wens ik heel veel succes en ik hoop dat jullie een mooie prijs zullen winnen.

Veel Liefs,
Lies

Doe jij al mee aan mijn winactie waarmee je een kerstpakketje kan winnen? Je kan hem hier vinden.