dinsdag 3 december 2013

Essence Beauty Beats nagellak & lipgloss

Twee weken geleden kocht ik een paar producten uit de Beauty Beats TE van Essence die op dit moment in de winkels ligt. Dit is een TE die geïnspireerd is op de Justin Bieber Believe tour. Nu heb ik om eerlijk te zijn niks met Justin Bieber, maar naar deze producten was ik toch wel erg benieuwd. Ik heb de potjes nagellak en een lipgloss meegenomen en vandaag laat ik jullie zien hoe deze producten eruit zien en wat ik er van vind.

Beauty Beats nagellak :


In totaal bevat de Beauty Beats TE van Essence vier kleuren nagellak en ik nam ze alle vier mee. Normaal koop ik niet meer alle kleuren, maar deze spraken mij eigenlijk allemaal wel aan.

Van links naar rechts op de foto :
01 baby, baby, ooh!
02 i’m backstage
03 as long as you love me
04 groupie at heart

01 baby, baby, ooh!
Een hele mooie dieppaarse kleur nagellak die verschillende kleuren kleine glitters bevat zoals roze, rood, paars en blauw. Deze glitters zijn helaas niet op de foto's terug te zien, want in het echt ziet het er echt prachtig uit.

02 i´m backstage
Een lichtblauwe kleur met groen/blauwe glans eroverheen die ook kleine glitters in deze kleur bevat. Op de nagels zal je dit niet gelijk terug zien, want het ligt er net aan hoe het licht erop valt en dan zal het pas zichtbaar worden. Dit was alleen de enige kleur waar ik niet tevreden over was qua dekking, want ik heb drie lagen aan moet brengen.

03 as long as you love me
Een muisgrijze kleur die ook weer hele kleine glitters bevat in allerlei kleuren. Zo ontdekte ik grijze, blauwe en roze glitters erin. Deze kleur dekte prima na twee lagen. 

04 groupie at heart
Een rood/roze kleur die kleine glitters bevat in bijna dezelfde kleur als de nagellak zelf. Ook deze dekte prima nadat ik twee lagen had aangebracht.

Beauty Beats Lipgloss :

Naast de nagellak nam ik ook een lipgloss mee. Hier waren in totaal drie kleuren van te koop maar deze sprak mij toch het meeste aan. De lipgloss heeft de naam 01 groupie at heart. Zo op de foto lijkt het een beetje een rode kleur, maar het is een behoorlijk felle roze/koraal kleur. Ook beloofd de lipgloss langhoudend te zijn, maar dit viel mij toch wel een beetje tegen. Na een hapje of drankje zal je hem toch wel echt weer bij moeten werken.

De applicator kan ik denk ik het beste omschrijven als dat die een zandloper vorm heeft met een bolvormig uiteinde. Het is een beetje een aparte vorm, maar brengt de lipgloss erg fijn aan op de lippen. De geur van de lipgloss zelf is erg zoet en dat is wel iets waar je van moet houden. Persoonlijk vind ik het zelf wel lekker en ook niet storend.

Op de swatch zie je toch dat de kleur meer naar een koraal kleur neigt, maar op de lippen lijkt die net weer meer roze. Het lijkt op de foto zelfs te neigen naar een koraal kleur, maar dan wel een donkere koraal kleur. 

Ook hier op de lippen lijkt het een koraal kleur en heeft die daarnaast een prachtige glans. Helaas plakt de lipgloss wel wat, dus als je dat niet fijn vind zou ik het je afraden om hem te kopen.

En als laatste ook nog een full face foto waarbij ik de lipgloss draag. De kleur is helaas niet zo heel erg goed te zien als dat die in real life is. 

Zelf ben ik voor de prijs zeker wel tevreden over de producten en heeft Essence haar best gedaan om er een leuke TE van te maken. Wat ik wel erg jammer vind is dat de kleur 02 i´m backstage van de nagellak niet zo goed dekt, want de kleur vind ik wel erg mooi. Ook vind ik het minpuntje dat de lipgloss niet zo langhoudend is als beloofd werd en ik zou hem echt afraden als je niet tegen zoete geurtjes kan of niet van een plakkerige lipgloss houd. Ben ik alleen echt ontevreden over de producten? Nee zeker niet en ben nog steeds erg blij dat ik ze gekocht heb en aan mijn stash toe heb kunnen voegen.

De prijs van de nagellak is €1,89 per potje en van de lipgloss is €1,99 en ze zijn op dit moment verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van de Beauty Beats nagellak en lipgloss? En heb jij zelf iets uit deze TE van Essence gekocht?

Veel Liefs,
Lies

Doe jij al mee aan mijn winactie waarmee je een kerstpakketje kan winnen? Klik hier om erachter te komen wat er in het Kerstpakketje zit en hoe je er kans op kan maken.