donderdag 16 januari 2014

Catrice Assortiment Update lente/zomer 2014

Begin deze week plaatste ik al twee updates over wat Essence aan haar assortiment gaat toevoegen, maar dat is niet het enige merk. Catrice vernieuwd haar assortiment namelijk ook altijd in februari en daarom is het vandaag tijd voor de nieuwe zomer/lente collectie van Catrice. Benieuwd naar de producten die er nieuw gaan komen? Kijk dan snel verder.......


Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow
Bij de mono oogschaduwen worden 6 nieuwe kleuren toegevoegd. In totaal zullen er na de wisseling van het assortiment 24 kleuren verkrijgbaar zijn in matte, glinsterende, metallic en holografische finishes.

720 Papaya Don’t Preach
730 Too Good To Be Blue
740 Nice Ice Baby
750 New In Brown
760 No. 1 Candydate
770 Smoothie Operator

Prijs : €2,89

Absolute Eye Colour Quattro
Ook bij de Quattro oogschaduw palettes zullen 3 nieuwe palettes toegevoegd worden. Ze bevatten per palette allemaal 4 kleuren uit dezelfde kleurfamilie waardoor ze perfect bij elkaar passen in een ooglook.

100 F’rosen Yoghurt
110 Pool Position
120 Pretty Little Lilacs

Prijs : €4,59


Absolute Bright Eyeshadow Palette
Bij de vorige assortiment update kwam Catrice al met het Nude Palette en nu komt er het Bright Palette bij. Het palette bevat 6 pastelkleuren die van licht glinsterend tot parelmoer zijn.

010 Candy Warhol

Prijs : €4,99


Kohl Kajal
De Kohl Kajal potloden hebben een fluweelzachte tip waardoor ze makkelijk op de ogen aan te brengen is. Er worden in totaal 2 kleuren toegevoegd aan het nieuwe assortiment.

170 Blues Willis
180 Too Cool For Pool

Prijs : €1,99


Longlasting Eye Pencil
Ook bij de Longlasting waterproof oogpotloden hebben een zachte structuur en zullen lang op de ogen blijven zitten. Ze zijn ook voorzien van een draaimechanisme en er zit zelfs een puntenslijper in. In totaal zullen er 2 nieuwe kleuren toegevoegd worden.

090 Petrol And The Wolf
100 Pearly Beard

Prijs : €2,39


Eyeliner Pencil Waterproof
In ze zomer is het toch altijd fijn om een waterproof eyeliner te gebruiken. Catrice komt daarom met deze zwarte waterproof eyeliner die een vilten punt bevat.

 010 Black Waterproof

Prijs : €3,39


Eye Brow Stylist
Naast de twee kleuren van de Eye Brow Stylist komt er nu een koele, donkerblonde kleur bij. De Eye Brow Stylist heeft een poederachtige structuur die wenkbrauwen goed vormt en opvult en daarnaast zit er ook een handig borsteltje aan om je wenkbrauwen nog beter in vorm te brengen.

040 Don’t Let Me Brow’n

Prijs : €2,59


Eyebrow Lifter
Een nieuw product die aan het assortiment toegevoegd gaat worden is deze Eyebrow Lifter. Het is een lichtroze jumbo potlood met lichtreflecterende pigmenten die je onder je wenkbrauwen kan aanbrengen waardoor je een meer open blik zal krijgen. 

010 Lift Me Up, Scotty!

Prijs : €3,39


Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara
Deze 2 nieuwe mascara's zorgen door het speciale borsteltje ervoor dat je wimpers beter gesepareerd worden en nemen ook meer mascara op dan andere borsteltje waardoor ze nog voller zullen ogen en meer volume geven aan je wimpers. 

010 Black
010 Ultra Black

Prijs : €4,59 - €4,89


Lash Couture
Catrice komt ook met kunstwimpers die zorgen voor langere en volle wimpers met veel volume. Het eerste setje zijn allemaal individuele wimperstukjes en het tweede setje zijn kunstwimpers voor een glamour look.


Single Lashes

Classical Volume Lashes


Prijs : €3,99Made To Stay Smoothing Lip Polish
Een hele nieuwe lipproducten lijn die Catrice gaat toevoegen is de Made To Stay Smoothing Lip Polish. Ze hebben de kleurintensiteit van een lipstick, de houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss. Ze beloven 8 uur lang te blijven zitten, de lippen niet uit te drogen en geen plakkerig gevoel te geven.

010 Rose-wood If She Could
020 Jen & Berry’s
030 Strawberry’s Secret
040 Let’s Red Loud!
050 Megan Fuchsia
060 Mission PINKpossible

Prijs : €4,99


Infinite Shine Lipgloss
Bij de Infinite Shine Lipgloss zullen weer 3 nieuwe kleuren toegevoegd worden. Ze hydrateren de lippen en beloven geen plakkerig gevoel achter te laten.

140 Berryland
150 Pink Twice
160 Walk The Coraline

Prijs : €2,99


Ultimate Colour Lipstick
Bij de Ultimate Colour Lipstick mogen wij ook weer  nieuwe kleuren gaan begroeten. De lipsticks hebben een hele zachte structuur en een créme finish.

300 Kiss Me If You Can
310 Red My Lips
320 Kiss Kiss Hibiscus
330 The Lips Are On Fire
340 Berry Bradshaw

Prijs : €3,99


Ultimate Shine Lipstick
Bij de Ultimate Shine Lipstick zullen er 3 nieuwe kleuren komen van nude tot glinsterend. Ze hebben een zachte en romige structuur. Ook hydrateren ze je lippen en geven ze een medium dekking.

260 Berry Delicious
270 What’s AP-ricot?
280 Toffee To Go

Prijs : €3,99


Longlasting Lip Pencil
Deze 2 nieuwe kleuren zullen er toegevoegd worden aan de Longlasting Lip Pencil. Ze zijn waterproof en zorgen voor een intense kleur.

130 Prince Cherry
140 Sweet Auberginia

Prijs : €1,99


Prime And Fine Base Anti-Red Base & Pore Refining Anti-Shine Base
Weer 2 producten die nieuw zullen verschijnen in het assortiment zijn deze Prime and Fine producten. De Prime And Fine Anti-Red Base zorgt ervoor dat roodheid in het gezicht geneutraliseerd worden door de groene kleur die het bevat. De Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base zorgt voor een matterend effect in het gezicht en maakt de poriën minder zichtbaar. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je make-up langer goed blijft zitten.

Anti-Red Base
Pore Refining and Anti-Shine Base

Prijs : €4,59


Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof
Nog een heel nieuw product die zeker mijn nieuwsgierigheid gewekt heeft. Deze poeder is namelijk waterproof waardoor die na het aanbrengen de druppels gewoon van je gezicht zal laten rollen. Daarnaast matteert het de huid urenlang en is er vitamine A en E aan toegevoegd om je huid te verzorgen. Deze poeder zal maar in één kleur verkrijgbaar zijn, maar door transparante tint zal het voor elke huidskleur te gebruiken zijn.

010 Translucent

Prijs : €4,99


Sun Glow Shimmering Bronzing Powder
Een bronzer is een product die ik steeds meer ga waarderen en ook hiervan zal er een nieuwe toegevoegd worden aan het assortiment. Het is een bronzer met een 3D-reliëf in twee bronstinten. 

010 Shimmering Bronze

Prijs : €4,99


Multi Colour Blush
Als ik ergens gek op ben zijn het wel de Multi Colour Blushes van Catrice en ook hiervan zal er een nieuwe toegevoegd worden aan het assortiment. Deze heeft een heldere perzikkleur.

080 Peach Frappucino

Prijs : €3,99


Defining Blush
Ook zal er een nieuwe kleuren verschijnen bij de Defining Blush lijn en deze zal een antiek roze kleur hebben. 

080 Sunrose Avenue

Prijs : €3,59


Crushed Crystals Nail Lacquer
Een hele nieuwe nagellak lijn van Catrice en dit zijn de Crushed Crystals Nail Lacquer. Ze hebben allemaal een Sand Effect finish en bevatten daarnaast fijne kristallen.

1 Royal REDding
02 PLUMdogMillionaire
03 Shooting Star
04 Oyster & Champagne
05 Stardust
06 Call Me Princess

Prijs : €3,39


Ultimate Nail Lacquer
Ook zullen er natuurlijk nieuwe kleuren toegevoegd worden aan de huidige Ultimate Nail Lacquer lijn. Het zijn in totaal 13 nieuwe kleuren die er zullen komen waarbij ook kleuren zullen zitten die holografische flakes, metallic finishes, mono en duo chrome en metallics zijn. 

46 Berry Potter & Plumbledore
47 Orango Bloom
48 Emerald Bay
49 Keep Pool
50 Glitterazzi
51 I’m So aNude
52 Where Is My Ferrari
53 Inner Purple Of Trust
54 My APPricot
55 Get The Blues
56 Minter Wonderland
57 Karl Says Très Chic
58 Meet Me À Paris

Prijs : €2,99


Dit waren alle producten die Catrice aan haar assortiment gaat toevoegen en daarmee zijn we weer helemaal op de hoogte met wat wij allemaal voor mooie producten kunnen verwachten van Essence en Catrice. Helaas zijn er ook veel producten waar wij afscheid van moeten nemen en daarvan heb ik voor jullie 2 sites gevonden waar ze allemaal op staan.


Voor mij gaan er in ieder geval heel veel producten uit die ik heel erg fijn vind en daarom ook erg jammer vind dat ze eruit gaan. Het enige voordeel is alleen wel dat je deze producten nu al kan kopen met 50% korting. Zie je dus iets wat eruit gaat en je nog snel een back-up van wilt kopen, dan is dit je kans.

Wat vinden jullie van het nieuwe assortiment van Catrice en zit er iets tussen waar je heel erg benieuwd naar bent? En is er ook een product waarvan je het echt heel jammer vind dat die uit het assortiment van Essence of Catrice gaat verdwijnen?

Veel Liefs,
Lies

De updates van het Essence assortiment kan je hier vinden : Essence assortiment update #1 & Essence assortiment update #2