zondag 5 januari 2014

My week in pictures - Week 1

Week 1 van 2014 zit er alweer op en vandaag heb ik daarom de eerste my week in pictures van 2014! De afgelopen week heb ik natuurlijk oud en nieuw gevierd en dit heb ik samen met mijn moeder, mijn oom en een vriendin van ons gevierd en na 12 uur kwam er ook nog even een vriend langs. Daarnaast zal je ook veel foto's van eten en drinken tegenkomen, want nu ik nog niet bezig was met het afvallen wou ik het er natuurlijk nog even goed van nemen haha. Kijken jullie mee?

Als eerste een foto van de twee hamsterheren Junior en Stripe. Ze hebben allemaal mooie slaapplekken in de kooi, maar ze besluiten telkens hun radje als bed te gebruiken.

De cadeautjes die ik had gewonnen bij de winactie van Jessie werden deze week bezorgd en ze zaten in een mooie The Body Shop tas die ik gisteren vergeten was bij het artikel van mijn kerstcadeaus.

Bij de Aldi zag ik nog hele lekkere chocolade pralines die nu in de aanbieding waren na de kerst. Ik besloot ze mee te nemen om met oud en nieuw op tafel te zetten en ze waren zo ontzettend lekker. Ook hadden ze hele lieve vormpjes van bijvoorbeeld kerstberen en rendieren.

Mijn moeder haar hond Max heeft weer wat nieuws en dat is dat het kussentje uit de mand de hele kamer door gesleept word. Hier vroeg mijn moeder of die hem ook weer netjes in de mand ging leggen en toen kreeg ze deze blik haha. 

Met de kerst had mijn moeder een lekkere cake gekocht, maar die is niet opgekomen. Deze week hebben wij die daarom lekker samen opgegeten. 

Mijn moeder had voor de kerst allemaal voorraadpotten van mij gekregen, maar helaas was er geen pot voor de melkpoeder. Mijn moeder en ik kwamen toen op het idee om er nog één te kopen waar coffee op staat om er zelf creamer bij te zetten. Hier was ik dus even Lies creatief.

Met oud en nieuw zouden wij eerst macaroni gaan eten doordat mijn oom een beetje verslaafd is aan mijn macaroni. Alleen die dag zelf hadden mijn moeder en ik er beide weinig zin in en we hadden aardappels die op moesten. Wij besloten daarom zuurkool te maken wat mijn oom ook heel lekker vind. De macaroni heeft hij nog tegoed, want die ga ik nu als het goed is met mijn verjaardag maken.

Met oud en nieuw was Renate bij ons en hier was ze gezellig aan het kletsen met mijn moeder.

En aan de andere kant van de tafel naast mij zat mijn oom die probeerde Balou stil te krijgen. Balou is namelijk de hele avond aan het blaffen geweest door het vuurwerk en mijn oom probeerde hem af te leiden zonder succes.

Ik drink nooit alcohol, maar met oud en nieuw om 12 uur drink ik altijd standaard wel een glas appelcider mee wat voor ons de champagne is. Het is ook maar 1,1% dus dat valt reuze mee haha.

En voor de zekerheid had ik ook nog een kinderchampagne gekocht bij de Action met een knallende dop, want ook mijn oom drinkt geen alcohol. We hebben alleen toch beide ervoor gekozen om gewoon een glas appelcider te drinken. Deze fles is wel opgekomen, want Renate heeft ervan gedronken en de rest heb ik opgedronken.

Mijn moeder had ook een heleboel oliebollen gebakken waarvan je er hier een paar ziet. Ze hebben alleen door mijn schuld een beetje een rare vorm haha. Ik had namelijk het beslag gemaakt en die had ik iets te dun gemaakt waardoor mijn moeder er geen mooie bollen van kon maken. De smaak was gelukkig wel heel erg goed.

Onze papegaai Jacco met zijn crackertje. Hij vind dat altijd zo lekker en gaat zelfs al een beetje bedelen in de kooi als hij ziet dat ik crackertjes of fruit eet.

En als laatste ben ik deze week al wat gezonder gaan eten. Ik ben nog niet begonnen met afvallen, want daar wil ik de aankomende week mee gaan beginnen.

Dit was alweer de week van oud en nieuw en dus de eerste week van 2014. Ik ben voor nu vooral aan het bijkomen van de feestdagen, want ondanks dat het heel leuk en gezellig was en ik weinig last heb gehad van paniekaanvallen heeft het mij wel heel veel energie gekost. Ik heb daarom de laatste tijd ook weinig van mij laten horen op jullie blogs en is er ook niet elke dag op mijn blog wat online gekomen en dat vind ik best wel erg. Vanaf nu gaat daar in ieder geval verandering inkomen, want ik ga deze week weer proberen hard aan de slag te gaan met artikelen schrijven en ook jullie blogs weer regelmatig te bezoeken. Daarnaast ga ik uitkijken naar mijn verjaardag, want ik ben aanstaande zondag jarig en dat weekend erna vier ik het. Ik heb ook al stiekem wat cadeautjes voor mezelf gekocht die hopelijk deze week bezorgd zullen worden, maar dat zullen jullie vanzelf nog wel voorbij zien komen haha.

Hoe was voor jullie de eerste week van het jaar? 

Veel Liefs,
Lies