donderdag 23 januari 2014

ONLY YOU nagellak - 208 Bloody Valentine

 
Het merk ONLY YOU kende ik om eerlijk te zijn nog niet. Ik wist wel dat het bij ICI Paris verkocht wordt, maar ervaring met de producten had ik nog niet. Toen er een potje nagellak in het RTL kerstpakket van mijn moeder zat wekte dat daarom ook heel erg mijn nieuwsgierigheid. Van haar mocht ik hem uitproberen en vandaag vertel ik jullie wat ik van deze nagellak vind.

De kleur die er in het pakket zat was 208 Bloody Valentine. Dit is een vampy donkerrode kleur met rode shimmers en een gouden gloed. Het potje zelf is eigenlijk vrij simpel met de zware, stevige dop en witte letters. Zowel het potje als de kwast doet mij denken aan de oude potje nagellak van Catrice die ik altijd erg fijn vond.


De eerste foto is in gewoon daglicht gemaakt en de tweede met flits. De kleur vind ik zelf erg mooi en vooral ook door de donkerrode kleur die in het echt nog net wat donkerder is als op de foto te zien is. Ook zie je op de eerste foto hier en daar de gouden gloed die erin zit en dat maakt deze kleur voor mij nog net iets meer speciaal. De dekking en houdbaarheid ben ik ook erg tevreden over. De kleur dekte namelijk perfect na twee lagen en heeft het vier dagen uitgehouden op mijn nagels zonder te chippen.

Ik ben zelf tevreden over deze nagellak, maar toch is er wel een minpuntje. De nagellak zelf vond ik namelijk nogal dik. Het was absoluut niet stroperig te noemen, maar wel dikker dan dat ik gewend ben en dat maakte het lakken toch wat moeilijker. Voor de rest ben ik over alles erg tevreden. Het potje is simpel en toch ook mooi, het kwastje werkt erg fijn en ook de kleur, dekking en houdbaarheid zijn prima.

De ONLY YOU nagellak is te koop bij ICI Paris en kost €4,95 per potje.

Heb jij al eens een nagellak of andere make-up producten geprobeerd van dit merk?

Veel Liefs,
Lies