maandag 24 februari 2014

Preview : Catrice LE Luxury Lacquers

Voor diegene die net zoals ik gek zijn op nagellak komt Catrice wel met een hele leuke Limited Edition die de naam Luxury Lacquers heeft. In deze Limited Edition zal je in totaal 24 kleuren nagellak vinden. Naast de verschillende kleuren zijn er ook 4 verschillende effecten namelijk de Sand'sation, Chameleon, Million Brilliance en Holomania. Kijk snel verder om erachter te komen hoe al deze lakjes eruitzien.......

Million Brilliance
De Million Brilliance nagellak zal verkrijgbaar zijn in acht kleuren. Ze bevatten allemaal Multidimensionale glitters en parels die beloven dat je nagels te bedekken met een ultiem gevoel van luxe.

C01 BRIGHTsmaid 
C02 Glitz Carlton
C03 Glitterama 
C04 The Big Bling Theory
 C05 Walk Of Glitters
C06 Glitters Are A Girl’s Best Friend 
C07 Sweet Glitzteen 
C08 Glitter Me If You Can


Sand’sation
Ook van de Sand’sation nagellak zijn er in totaal acht kleuren verkrijgbaar. Zoals de naam als zegt hebben deze lakjes een Sand effect en bevatten ze kleine kristallen die je nagels eruit laten zien alsof er diamantstof opzit.

C01 100 perSand Real
C02 Maliblue 
C03 Sandhopper 
C04 PLUMbeach 
C05 Strawberry BAYquiri 
C06 It’s a PINKini World 
C07 TropiCoral
C08 Waikiki Peach


Holomania
Van de Holomania nagellak zullen er maar vier kleuren verkrijgbaar zijn. Ze hebben een holografische finish en een metallic kleur.

C01 Holo Manolo
C02 ApHolo 7
C03 Holo In One
C04 Plum Me Up Scotty


Chameleon
En als laatste de Chameleon lakjes die ook in weer in vier kleuren verkrijgbaar zal zijn. Dit zijn duo-chroom kleuren die een krachtige en intense kleur bevatten. 

C05 Chromeo & Julia
C06 Chromit & Miss Pinky 
C07 Salmon Salmon But Different 
C08 C(h)ome, Leon!

Al deze nagellak uit de Luxury Lacquers LE zullen €3,59 per stuk gaan kosten.

Zelf zie ik er al wel hele mooi kleuren en finishes tussen waar ik heel erg benieuwd naar ben en zeker even in het echt wil bekijken als ze in de winkels liggen. In Nederland zullen ze vanaf half maart verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en Trekpleister. De Belgische dames zullen helaas iets langer moeten wachten. In Belgie zal deze LE namelijk vanaf Mei verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. 

Wat vind jij van deze LE? Zit er ook een lakje tussen waar je wel heel erg benieuwd naar bent?

Veel Liefs,
Lies