zaterdag 22 februari 2014

Essence Colour & Go Sparkle Sand Effect nagellak

Toen ik tussen de producten aan het kijken was die bij Essence nieuw in het assortiment zouden komen zag ik gelijk al wat ik sowieso mee zou nemen. Dat waren de twee nieuwe Sparkle Sand Effect nagellakken. De andere drie kleuren die Essence al in het assortiment had, inmiddels zijn het er nog maar twee, heb ik namelijk al heel vaak met plezier gedragen. Bij de Kruidvat was dit dan ook het eerste wat er in mijn mandje verdween en ik kon niet wachten om mijn nagels ermee te lakken. Zal ik deze twee nieuwe kleuren ook met zoveel plezier gaan dragen? Lees snel verder.......

De potjes van deze nieuwe Essence Sparkle Sand Effect lakjes vind ik er zelf heel erg leuk uitzien. De doppen bevatten namelijk, net zoals de nagellak zelf, glitters en ik heb nu eenmaal een zwak voor glitters. Zoals de naam al zegt hebben ze een Sand effect. Iets waar ik in het begin heel erg aan moest wennen toen ik het voor het eerst droeg, maar inmiddels ben ik gek op dit effect en voel ik het al niet eens meer. De nieuwe kleuren zijn links 182 Hello Rosy en rechts 183 Be My Lucky Star.


182 Hello Rosy
Hello Rosy heeft een hele lieve, maar ook zeker een aparte roze kleur. Door de nagellak zitten zowel roze als rode glitters verwerkt. Al hebben de roze glitters zeker wel de overhand. De dekking ben ik zeer tevreden over, want na twee lagen dekte Hello Rosy volledig.

183 Be My Lucky Star
Be My Lucky Star is echt een glitterbom van allemaal kleine zilveren glitters. Tussen alle zilveren glitters zal je ook wat grotere holografische glitters zien wat voor een nog mooier effect zorgt. De dekking ben ik alleen veel minder tevreden over. Op de foto heb ik drie lagen aangebracht en toen dekte die nog niet volledig.

Omdat Be My Lucky Star niet volledig dekte heb ik hem eens als top coat aangebracht over een blauwe nagellak. Op deze manier vind ik hem erg leuk en ik denk dat ik hem daarom in vervolg ook alleen nog als top coat ga gebruiken. De blauwe basiskleur is ook een nieuw lakje van Essence en daar zal ook snel nog een apart artikel van online komen.

Ik vind beide kleuren heel erg mooi en ook het effect wat ze hebben heeft Essence erg leuk gedaan. Het enige minpunt is alleen dan toch wel dat Be My Lucky Star qua dekking zo slecht is. Gelukkig doet die het als top coat beter en dat maakt het voor mij toch wel weer wat goed. Het eraf halen van de nagellak is net zoals bij andere sand en glitter nagellak toch wel een behoorlijke klus. Iets wat ik zelf geen probleem vind, maar wat voor anderen misschien toch wel een minpunt kan zijn.

De prijs van de Essence Sparkle Sand lakjes is €1,69 per stuk en zijn te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van deze nieuwe twee lakjes van Essence?

Veel Liefs,
Lies