zondag 16 februari 2014

My week in pictures - Week 7

De afgelopen week heb ik een drukke, maar ook zeker een leuke week gehad. Zo was het natuurlijk Valentijnsdag en zelf doe ik daar eigenlijk nooit wat aan, maar dit jaar hadden mijn moeder en ik, zonder dat we het van elkaar wisten, toch iets kleins voor elkaar gekocht. Ook heb ik eindelijk een concert gezien waar ik al heel erg lang op wachtte. Kijken jullie mee naar mijn week 7 die dit keer meer foto's bevat dan normaal?

We hadden nog een paar eieren die snel op moesten, dus ik maakte er gevulde eieren van. Ik moest alleen creatief zijn qua ingrediënten, want de slasaus die ik er speciaal voor had gekocht bleek bij het openen al niet goed meer te zijn. Ze waren daarom anders dan normaal, maar gelukkig wel lekker.

Af en toe heb ik van die opruimmomenten en dit keer leefde ik mij in zo'n bui uit op de lades die in onze eettafel zitten. De vier lades zaten allemaal propvol en uiteindelijk bleef er maar weinig over wat er weer in terug ging. Zoals hier de behoorlijk lege la bij de plek waar ik altijd zit.

Hier is mijn hond Balou aan het, zoals wij het noemen, titten aan zijn kussentje. Het ziet er altijd zo lief uit, maar eigenlijk is het best wel zielig. Hij is namelijk als pup te vroeg bij zijn moeder weggehaald en daarom doet hij dit nu nog steeds als volwassen hond.

Bij de Action verkochten ze nu ook blikjes Fernandes light. Ik vind dit zo lekker!

Ik had al een hele tijd geen nieuw kleurtje nagellak opgedaan waardoor het helemaal afgebladderd was. Deze week vond ik het toch echt eens tijd weer mijn nagels te lakken. Ik voorzag ze met een mooi rood kleurtje en doorzichtige gekleurde glitters.

In het foldertje van de Aldi zag ik deze schattige sokken. Ik heb de advertentie uitgeknipt en dan niet omdat ik ze zelf graag wil hebben. Ze zijn er namelijk sowieso niet in mijn maat haha. Ik heb er alleen wel inspiratie door gekregen om zelf iets te gaan maken met deze sokken als voorbeeld.

Door mijn moeder ben ik deze week behoorlijk verwend. Als eerste haakte ze een hele lieve Furby die achteraf voor mij was en ik vind hem zo leuk! Daarnaast kreeg ik tijdens het shoppen een blikje Nivea van haar. De mok met de pinguins en I love you erop kreeg ik van haar met Valentijnsdag. Ze vond alleen dat het zo kaal was om alleen de mok te geven, dus had ze er een leuk nepplantje ingedaan. Nogmaals heel erg bedankt mams!

Mijn moeder en ik hadden nog nooit KitKat Chunky White gehad. Mijn moeder besloot er daarom twee mee te nemen om te proeven. Ze zijn zo lekker!

Kijk nou wat schattig! Dit zijn onze nieuwe kussenslopen die mijn moeder heeft gekocht voor de kussentjes op onze bank. Die waren namelijk toch echt wel een keer aan vervanging toe.

Eindelijk heb ik het Brother concert van Boyzone kunnen zien! Ik wou hem zo graag zien, want het is toch de tour die ze voor Stephen hebben gedaan nadat hij is overleden. Nu na bijna drie jaar wachten kon ik hem gelukkig zien en denk dat ik hem de aankomende tijd nog wel meer ga kijken haha.

Voor mijn moeder voor Valentijnsdag kocht ik deze twee halve hartjes sleutelhangers. Zij heeft er nu één aan haar tas hangen en ik heb er één aan mijn sleutelbos.

Lekker geshopt! De tasjes kloppen alleen niet bij de inhoud die er in zit, want wij nemen tegenwoordig bijna altijd tasjes mee die wij nog thuis hebben liggen haha. Het eerste deel met de beauty aankopen is gisteren al online gekomen en van de week komt nog deel twee met mijn creatieve aankopen.

En als laatste een heerlijk saucijzenbroodje die wij kochten tijdens het shoppen. We kochten ze bij de Hema, want dat vinden we toch wel echt de lekkerste.

Dat waren heel wat foto's voor deze week, maar toch hoop ik dat jullie het wel leuk vonden om te zien. De aankomende week heb ik eigenlijk nog niet echt plannen. Ik denk dat ik vooral rustig aan ga doen na een toch wel drukke week. Ook ga ik lekker veel artikelen schrijven zodat het mij hopelijk zal lukken om weer elke dag wat te plaatsen.

Ga jij deze week nog iets leuks doen?

Veel Liefs,
Lies