dinsdag 18 februari 2014

Shoplog : Creatieve Shoplog

Afgelopen zaterdag kwam het eerste deel van mijn shoplog online en dat was de beauty shoplog. Vandaag heb ik deel twee voor jullie en dat is de creatieve shoplog. Ik vind het altijd heerlijk om creatief bezig te zijn en het is voor mij ook een ontspanning. Zo af en toe verwen ik mezelf daarom ook met wat nieuw knutselmateriaal en wat ik deze keer gekocht heb zie je in deze shoplog.

Action
De Action vind ik zelf één van leukste winkels om rond te kijken voor knutselmaterialen. Ze verkopen best veel op dat gebied en daardoor kom ik ook altijd wel iets leuks tegen waar ik iets mee kan. Zo kwam ik onder andere deze pakketjes tegen voor een heel klein prijsje. In deze pakketjes zitten vijf kleuren vilt ter grootte van een A4 en vijf kleuren borduurgaren.

Prijs : €1,39 per pakketje


Ik had al in verschillende winkels breiringen gezien, maar wat nou precies de bedoeling was en wat je er precies mee kon maken dat wist ik eigenlijk niet totdat ik op de blog van Rowan zag dat zij er een hele leuke beanie mee had gemaakt. Nu ik eenmaal wist wat je er onder andere mee kon maken en ik een pakketje met breiringen tegenkwam bij de Action nam ik ze ook gelijk mee. In het pakketje zitten vier maten breiringen, een patroon, een haaknaald en een naald.

Prijs : €6,99


Als laatste nam ik bij de Action deze plastic opbergbak mee. Ik had er pasgeleden al twee gekocht om knutselspullen in op te bergen toen ze in de aanbieding waren, maar ik kwam er toch net nog één tekort voor mijn haakkatoen. Ik was alleen als iets te enthousiast met opbergen, want voordat ik een foto had gemaakt had ik al mijn haakkatoen erin gedaan haha.

Prijs : €3,99


Boekenvoordeel
Bij de Boekenvoordeel was het haakkatoen wat ik altijd gebruik in de aanbieding, maar toen ik daar was werd het toch wel een teleurstelling. Er waren maar drie kleuren en die vond ik zelf niet zo mooi. Wel waren de haaknaalden in de aanbieding, dus ik ging niet helemaal met lege handen weer naar buiten.

Prijs : 2 voor €2,49

Beekbergse Wolhal
Al vanaf kleins af aan kom ik bij de Beekberge Wolhal hier in Apeldoorn. Nu hoorde ik dat ze daar een nieuwe merk Catania binnen hadden gekregen. Na mijn teleurstelling bij de Boekenvoordeel ben ik daarom maar daar even gaan kijken en kwam heel wat leuke, vrolijke kleurtjes tegen bij de Catania katoen. Ook nam ik nog een bolletje Phildar mee waar ik normaal altijd mee haak. Voor diegene die het leuk vinden hebben ze ook een online shop en dat is Hobbygigant.nl.

Prijzen : Catania - €2,25 (aanbieding) & Phildar €2,10

Dit waren de creatieve spulletjes die ik gekocht heb. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te zien, want het is toch iets heel anders dan een shoplog met allemaal beauty producten. Ik heb het in ieder geval ontzettend leuk gehad met het dagje shoppen met mijn moeder en voorlopig kan ik weer even vooruit als het om beauty en creatieve spulletjes gaat. Mocht ik iets met deze creatieve spulletjes gemaakt hebben, dan laat ik het ook zeker voorbij komen op mijn blog.

Veel Liefs,
Lies