donderdag 27 maart 2014

Miss Sporty Crush On You 3D Texture nagellak 063

De sand effect nagellak heb ik toch wel heel erg aan moeten wennen om dat op mijn nagels te dragen. Het effect vind ik erg mooi, maar het voelt toch ook wel vrij apart aan op je nagels. Gelukkig went het snel en inmiddels vallen de sand lakjes zeker wel onder mijn favorieten. Miss Sporty heeft nu ook een aantal lakjes met een sand effect onder de naam Crush On You 3D Texture. Deze wou ik zeker eens proberen en daarom nam ik de kleur 063 mee. Kijk snel verder.......

In totaal zijn er drie kleuren verkrijgbaar van de Miss Sporty Crush On You 3D Texture nagellak. Zelf nam ik er daar maar één van mee en dat is de kleur 063 geworden. Dit is een oranje/koraal kleur. Naast deze is er ook nog een bordeaux en zwarte kleur verkrijgbaar.

Op de nagels vind ik deze kleur echt prachtig. Het is een lakje die bomvol glitters zit en een oranje/koraal kleur heeft. Dit is alleen niet de enige kleur die je zal zien, want zelf ontdek ik er ook gouden en hier en daar wat rode glitters in. Het ligt er daarom maar net aan hoe het licht erop schijnt, maar de hoofdkleur blijft wel oranje/koraal. De kleur dekte bij mij prima na twee lagen en droogt ook vrij snel.

Dit lakje heeft een vrij grove sand structuur wat ik geprobeerd heb op de foto hierboven vast te leggen. Alleen als je het een tijdje ophebt zal de grove structuur wel afnemen. Ik vond het na een tijdje meer aanvoelen als een gewone glitterlak. Het is alleen niet zo dat die er ook zo uit gaat zien, want het sand effect blijft je nog wel duidelijk zien.

Ik heb zeker geen spijt dat ik dit lakje gekocht heb. De kleur en het effect zijn beide erg mooi en ook de dekking en droogtijd ben ik erg tevreden over. Alleen is er toch ook een minpuntje. Het is namelijk geen lakje die heel erg lang blijft zitten. De volgende dag zag ik toch hier en daar aan de tips dat die iets was gaan chippen. Toch is dit niet iets waarvoor ik hem in de winkel zou laten liggen, want het is een prachtig lakje.

De Miss Sporty Crush On You 3D texture nagellak is o.a. verkrijgbaar bij Etos, DA en Dirx Drogist voor €1,99

Wat vind jij van dit lakje? En ben jij ook gek op het sand effect?

Veel Liefs,
Lies