woensdag 16 april 2014

Budget tip : Rokjes van de Action

Ik ben nooit echt een rokjes of jurkjes mens geweest totdat ik de leggings ontdekte. Ik draag nu ook regelmatig een jurkje in combinatie met een legging. Toch leek het mij ook fijn om gewoon eens een leuk shirtje in combinatie met een legging aan te kunnen. Deze combinatie is alleen toch wel echt not done en vooral ook met mijn figuur. Niemand, en ook ikzelf niet, zit er op te wachten om de putjes in mijn bovenbenen te zien haha. De oplossing is dan een rokje! Nu kwam ik bij de Action hele leuke rokjes tegen in allerlei kleuren en patroontjes en ze waren ook nog eens heel budget. En met budget bedoel ik ook heeeeeel budget! Het leek mij daarom leuk om dit met jullie te delen en ik hoop dat jullie iets aan deze tip hebben. Kijk snel verder.......

Er waren zo ontzettend veel verschillende rokjes en het liefst had ik ze allemaal meegenomen. Ze zagen er namelijk allemaal zo leuk uit. Toch is het mij gelukt om het te beperken tot zes rokjes en die zal ik hieronder allemaal even apart laten zien.
Dit eerste rokje heeft toch een vrij druk en kleurrijk patroon, maar ik vond hem zo leuk. Doordat er ook zoveel verschillende kleuren inzitten vind ik het een rokje die makkelijk te combineren is.

Dit tweede rokje heb ik er eigenlijk nog snel bij gepakt voordat ik naar de kassa ging. Ik twijfelde namelijk toch een beetje of zo'n streepjespatroon leuk zou staan bij mij. Inmiddels heb ik hem al aangehad en ben ik blij dat ik hem meegenomen heb.

Ik ben gek op kleding met een bloemetjespatroon. Toen mijn moeder deze tussen alle rokjes tegenkwam en hem aan mij liet zien verdween die ook gelijk in mijn mandje. De knalroze bloemetjes erop vind ik zo leuk in combinatie met de felblauwe en -groene bladeren.

Het patroontje op deze rok vond ik zo apart en tegelijkertijd ook weer erg leuk. Het deed mij op één of andere manier een beetje denken aan een glas-in-lood patroon.


Nog een rokje met een bloemetjespatroon, maar dan een rode met roze, rode en witte bloemetjes. Dit rokje ben ik ook helemaal weg van.

Het laatste rokje wat ik meenam is dit rokje met een aztec printje. De kleuren zijn vrij simpel, maar het aztec printje erop vond ik zo leuk. 

Ik ben geen held in outfits samenstellen en ook niet in outfitfoto's, maar ik wil jullie toch laten zien hoe de rokjes staan. Het rokje wat ik hier aanheb is van de eerste foto met het drukke, kleurrijke patroontje. Ik combineerde hem hier met een simpel zwart basic shirtje en een zwarte legging. Het rokje komt hier een stukje boven mijn knieën, maar ik draag hem zelf vrij hoog. Wil je hem iets langer hebben, dan is dit geen probleem en kan je hem gewoon iets lager dragen. De rokjes zijn ook helemaal stretch en zelf pas ik daarom zowel de maat M als L.

Zelf vind ik deze rokjes allemaal erg leuk en ik vind het ook fijn dat je uit zoveel verschillende kleuren en patroontjes kan kiezen. Zo zag ik bijvoorbeeld ook nog een aantal rokjes met een panterprint in verschillende kleuren, maar ook van de bloemetjes en de zwart/wit/grijze rokjes waren er nog veel meer te koop. Het enige wat ik alleen niet zag waren gewoon effen gekleurde rokjes.

De prijs heb ik zelf een aantal keer opnieuw moeten bekijken of ik het toch wel echt goed zag. De Action is namelijk al heel erg budget, maar zelfs deze prijs kon ik met moeite geloven. De rokjes kosten namelijk maar €0,99 cent per stuk! Ze zijn verkrijgbaar in de maten XS tot XL. Ben je op zoek naar een rokje, dan zou ik toch eerst eens even bij de Action kijken of daar misschien iets voor je tussen zit en wie weet heb je dan een leuk rokje voor nog geen 1 euro. 

Wat vinden jullie van deze rokjes?

Veel Liefs,
Lies

P.S. Nog even een kleine mededeling. Op dit moment zijn ze in onze buurt met alle straten bezig en op één of andere manier ligt daardoor internet er heel vaak uit. Het schrijven van artikelen gaat daarom vrij moeizaam. Ik moet onder het schrijven telkens wachten totdat internet het weer doet of soms zelfs de modem resetten voordat ik weer internet heb. Ik doe in ieder geval mijn best dat er wel gewoon artikelen online komen, maar of mij dat elke dag gaat lukken op de normale tijd kan ik helaas niet zeggen. Ik hoop in ieder geval dat het allemaal snel verholpen zal zijn en dat ik ook weer snel jullie blogs af kan gaan. Ook dat lukt momenteel namelijk heel moeilijk, want ik doe er soms twee uur over om vijf artikelen te lezen doordat internet telkens uitvalt haha. Ik ga in ieder geval duimen dat alles snel weer in orde zal zijn!