donderdag 24 april 2014

Liebster Award! #5

Inmiddels liggen de Paasdagen alweer achter ons. Ik hoop dat jullie hele fijne dagen hebben gehad en vooral ook heel erg van genoten hebt! Pasgeleden mocht ik mijn vijfde nominatie voor de Liebster Award ontvangen van Dounia. Heel erg bedankt hiervoor! Aan de Liebster Award zitten een aantal spelregels verbonden waaronder een aantal vragen beantwoorden die diegene die je genomineerd heeft aan je gesteld heeft. De vragen die Dounia aan mij gesteld heeft zal ik daarom vandaag gaan beantwoorden. Kijk snel verder.......

Wat vind je het leukst om over te bloggen?
Dit vind ik gelijk al een vrij moeilijke vraag haha. Mijn blog is toch wel een mix van allerlei onderwerpen en ik schrijf ook eigenlijk over alles wat ik leuk vind en waar ik geïnteresseerd in ben. Ik heb daardoor ook niet echt maar één onderwerp waar ik graag over blog.

Naar welk land zou je nog willen gaan en waarom?
Het liefste zou ik naar elk land in de wereld eens willen gaan. Het lijkt mij zo mooi om meer van de wereld te zien en elk land en haar cultuur te leren kennen. Ook van Nederland zelf zou ik veel meer willen zien. Door de straatvrees die ik heb zie ik vaak niet meer dan mijn eigen woonplaats en dat vind ik jammer.

Favoriete beauty product ever?
Echt een specifiek beautyproduct zou ik zo snel niet weten. Wel ben ik helemaal gek op nagellak en parfum. Daarnaast ben ik ook heel blij dat ik de producten van The Body Shop heb ontdekt. Ze verkopen zulke lekkere en fijne producten.

Wat lust je echt niet en wat vind je het allerlekkerst?
Wat ik niet lekker vind is toch wel een hele lange lijst. Ik ben een vrij moeilijke eter, ook al probeer ik wel altijd alles voordat ik zeg dat ik iets niet lekker vind. Wat ik het allerlekkerste vind is toch wel zuurkool. Al zal dit voor sommige geen verrassing zijn, want volgens mij komt dat wel heel erg vaak voorbij in artikelen haha. 

Waar word je blij van?
Er is bij mij denk ik weinig nodig om mij blij te maken. Van de mensen in mijn omgeving die mij goed kennen krijg ik ook vaak te horen dat ik iemand ben die eigenlijk altijd wel lacht en vrolijk is. Ik kan namelijk van de kleinste dingen al heel erg blij worden zoals een lief berichtje of onverwachts bezoekje van iemand of als buiten lekker het zonnetje schijnt. Dat is ook wel iets wat ik heel erg belangrijk vind dat je ook de mooie, kleine dingen ziet in het leven. 

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Op dit moment helaas niks. Ik heb zeven jaar lang als begeleidster van zeer moeilijk opvoedbare en zeer moeilijk lerende kinderen en jongeren t/m 20 jaar op het leerlingenvervoer gewerkt. Vorig jaar kreeg ik alleen te horen dat mijn contract niet verlengd werd en een baan als begeleidster vinden is heel erg moeilijk. Daarnaast zit ik met een angststoornis waardoor bedrijven het ook vaak niet aandurven om mij in dienst te nemen. Gelukkig hoef ik alleen door mijn blog niet helemaal stil te zitten thuis en ben ik ook graag creatief bezig. Soms krijg ik ook een klein opdrachtje met of ik iets voor iemand wil maken en dat vind ik dan zo leuk! Ik heb dan toch het idee dat ik wat nuttigs doe door iets leuks voor iemand te kunnen maken.

Top 3 favoriete blogs?
Jeetje dit vind ik wel een hele moeilijke, want er zijn zoveel leuks blogs die ik met veel plezier volg. Als ik kijk naar de grotere blogs en wat daarbij mijn favorieten zijn, dan kom ik toch al snel uit bij veracamilla.nl van Vera, wearefashion.nl van Sanne en beautylab.nl van Serena. Al wil ik er stiekem wel een top vier van maken, want ook beautygloss.nl van Mascha valt zeker onder mijn favoriete grote blogs.

Wat staat er bovenaan op je bucketlist?
Ik heb nooit echt een bucket list voor mezelf samengesteld, maar als ik kijk naar de dingen die ik nog graag zou willen doen en bereiken is die lijst wel erg lang. Wat er daarom bovenaan staat weet ik niet, want ik hoop natuurlijk alles te bereiken. Zo wil ik bijvoorbeeld meer van Nederland en het buitenland zien. Wat ik al eerder vertelde kom ik door mijn straatvrees vaak niet verder dan Apeldoorn zelf. Ook wil ik zeker verder gaan met het creatief bezig zijn en in de toekomst daar hopelijk een eigen (web)winkel mee beginnen. Qua vaardigheden met wat ik hoop te bereiken is het steeds wat beter worden in het bloggen. 

Wie of wat is je grootste inspiratie?
Ik heb eigenlijk niet echt een persoon of item die mijn grootste inspiratiebron is. Ik heb altijd wel mijn oren en ogen open voor nieuwe inspiratie en dat kan van alles en iedereen afkomen. Al merk ik wel dat mijn moeder vaak met hele leuke en mooie dingen komt en ik daar veel inspiratie uit kan halen. Ook vind ik het altijd erg fijn als ze met mij ergens over meedenkt of verteld hoe zij iets zou doen.

Wat is je favoriete artikel op jouw blog?
Ik denk toch wel dat het de artikelen zijn waarin ik updates deed over de familie hamster. Ik heb toentertijd een nestje met hamsters opgehaald die net een paar dagen oud waren. Voor drie weken lang heb ik toen elke dag een foto gemaakt met hoe ze groeide. Ik zit daar nu zelf ook af en toe nog naar te kijken, want ik blijf het mooi vinden om te zien. Mocht je deze artikelen graag willen zien, dan zijn ze op de volgende twee links te vinden. Familie Hamster - Update #1 & Familie Hamster - Update #2.

Zonder welk item ga jij niet uit huis?
Dit is een vrij saai antwoord denk ik, want dat is gewoon mijn handtas. Daar zit eigenlijk alles in wat ik nodig heb als ik wegga. Het enige wat er vaak niet inzit is mijn mobiel. Als ik langer wegga neem ik die wel mee, maar als ik bijvoorbeeld boodschappen ga doen heb ik hem negen van de tien keer niet bij me.

Dit waren mijn antwoorden op de vragen die Dounia aan mij gesteld heeft. Ik vond ze zelf heel erg leuk en heb ze met veel plezier beantwoord. Nogmaals bedankt voor je nominatie Dounia! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om het te lezen. Normaal zitten er alleen aan de Liebster Award nog meer spelregels zoals het nomineren van andere bloggers. Alleen doordat dit nu de vijfde is die ik heb mogen ontvangen sla ik die regels over.

Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd. Wat vinden jullie de leukste artikelen om te lezen op een blog?

Veel Liefs,
Lies