donderdag 3 april 2014

Vernieuwde Essence My Skin producten

Vanaf mei zullen de My Skin producten van Essence weer verkrijgbaar zijn waaronder ook een paar hele nieuwe producten. Daarnaast hebben ze ook een nieuw jasje gekregen en een verbeterde formule. De Essence My Skin producten zijn speciaal voor de jonge huid en geschikt voor verschillende huidtypen. Zo heb je de paarse lijn voor een gecombineerde huid, een roze lijn voor de droge huid en blauwe lijn voor de normale huid. Kijk snel verder voor de vernieuwde Essence My Skin producten.......

Limoen en komkommer - Normale huid
Soft Cleansing Gel
De soft cleansing gel verwijdert make-up, vuil en overtollig talg op een intensieve, maar ook milde manier. De gel bevat limoenolie en komkommersap die je huid een frisse boost geven. Daarnaast zit er ook glycerine en panthenol in die de vochthuishouding van de huid reguleren. 

Prijs : €2,29

Refreshing Cleansing Wipes
Met deze doekjes kan je snel even je gezicht verfrissen. Daarnaast verwijderen ze vuil en make-up en laten je huid stralen. De doekjes bevatten geen alcohol en parabenen en drogen de huid ook niet uit door de combinatie van limoenolie, komkommerextracten en panthenol. 

Prijs : €1.89

Moisturizing Cream
Een crème met een luchtige formule die speciaal voor de normale huid is. De crème trekt snel in en zorgt dat je huid een intensieve vochtboost krijgt. Limoenextracten en komkommersap verfrissen de huid en de sheaboter laat je huid ook nog eens lekker zacht aanvoelen. De crème is ook geschikt als basiscrème voor je make-up. 

Prijs : €2,69
*Deeply Moisturizing Paper Mask
Een papieren masker die huid kalmeert en makkelijk in gebruik is. Het masker bevat komkommerextract en geeft brengt de vochtbalans van de huid op peil. Na gebruik voelt je huid heerlijk zacht en glad aan.  

Prijs : Onbekend

Lychee en druiven - Gecombineerde huid
Mattifying Cleansing Gel
Een milde gel die tot diep in de poriën reinigt en make-up en vuil verwijdert. De combinatie van lychee-extracten, druivenpitolie en pathenol verfijnen de poriën en verwijdert overtollige talg. 

Prijs : €2,29

Mattifying Cleansing Wipes
Deze zachte reinigingsdoekjes verwijderen vuil en make-up tot diep in de poriën. De milde formule van lychee-extracten, druivenpitolie en allantoïne verzorgen de droge huidzones en matteren de glimmende huidzones. De doekjes bevatten geen alcohol of parabenen en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen. 

Prijs : €1,89

Mattifying Cream
Een lichte creme die speciaal voor de gecombineerde huid is. Het bevat lychee-extracten en druivenpitolie en matteert de glimmende zones van de huid. Deze creme kan ook gebruikt worden als basis voor onder de make-up.

Prijs : €2,69

Granaatappel en bamboe - Droge huid


*Intensive Caring Cream
Een creme die speciaal voor de droge huid is. Het bevat granaatappel en bamboe die de huid beschermen tegen uitdroging. Daarnaast maakt het de huid niet heel erg vet en laat het zijdezacht aanvoelen.

Prijs : Onbekend

*Caring Cleansing Wipes
Praktische reinigingsdoekjes die je overal kan gebruiken. De doekjes bevatten geen alcohol en verwijderen zelfs makkelijk waterproof make-up. Ze reinigen je huid zonder uit te drogen en bevatten bamboe en granaatappel. 

Prijs : Onbekend.

Dit waren alle producten. Er staan een aantal producten bij waar een * voor de naam staat. Hiervan ben ik niet zeker of ze ook in Nederland en België verkrijgbaar zullen zijn. Er zitten wel producten tussen die hier altijd al verkrijgbaar zijn geweest zoals de Caring Cleansing Wipes. In het persbericht stond hier alleen verder info over, maar waren wel de foto's ervan bijgevoegd. Of ze deze kant opkomen is daarom even afwachten, want het kan zijn dat deze producten misschien alleen een ander jasje krijgen en er daarom geen info over bij stond. Mocht ik meer te weten komen, dan zal ik het zeker aanpassen in dit artikel. 

De My Skin producten van Essence zullen vanaf mei bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland verkrijgbaar zijn en bij Kruidvat in België.

Wat is jullie eerste indruk van deze Essence producten?

Veel Liefs,
Lies