zondag 11 mei 2014

My week in pictures - Week 18 & 19

Vandaag is het weer tijd voor een My week in pictures. Vorige week had ik wat te weinig foto's om er een artikel van te maken. Deze week is het daarom van de afgelopen twee weken. Deze twee weken stonden vooral in het teken van dingen regelen en vooral ook veel verjaardagen. Kijken jullie mee?

Ik heb momenteel weer een periode waarin ik heel veel fruit eet. Soms kan ik alleen niet kiezen waar ik nou meer zin in heb. Het gevolg is een bord vol met appel en banaan. 

Het gebeurt wel eens dat ik net een leuk programma aan het kijken ben en dan gaat die ineens updaten. Ik kan daar dan zo van balen, want die ogenblik geduld duurt dan wel heel erg lang haha.

Ik had zo'n zin in nasi dat ik het gemaakt heb. Dit keer deed ik er een geruld ei bij en schijfjes augurk. Zo lekker!

Vorige week was grote zus (een vriendin van ons) jarig. Ze vertelde dat haar hond Mini een lege filterhuls aan zou pakken en daarmee in de bek zou blijven zitten. Mini had dit keer alleen zoiets van bekijk het maar haha. 

Jep weer fruit en dit keer beschuit met aardbeitjes erop. Dit vind ik zoveel lekkerder als gewoon aardbeienjam op een beschuitje.

Ik heb een zwak voor grappige en schattige knuffeltjes. Het kleine varkentje kocht ik al een een hele tijd geleden, maar nu zag ik bij Kruidvat twee vrolijk gekleurde schaapjes. Deze kon ik niet laten liggen en ze gingen mee naar huis.

Ook was mijn oma jarig deze week en werd ze alweer 81 jaar. Mijn moeder en ik gingen er samen heen met mijn oom en een vriend van ons. Toen wij mijn oom ophaalde kwam zijn kat Chiquita gelijk naar mij toe. Dit is echt zo'n lieve kat en is ook een zusje van twee katten die wij zelf hebben gehad.

Het eerste WK Duckie die meegaat met de post op weg naar een nieuwe eigenaar.


Op mijn oma's verjaardag was het heel erg gezellig. Ik had ook allemaal broodjes meegenomen en die hebben we samen opgegeten en daarnaast ook vooral heel veel gekletst en gelachen. 

Via de Facebook van Dazzle Cosmetics won ik dit W7 In The Buff oogschaduwpalette. Inmiddels ben ik helemaal gek op dit palette. Het is zo'n mooi en fijn palette!

Ook vierde mijn blog de afgelopen week haar 2e verjaardag. Door alle verjaardagen die wij momenteel hebben had ik alleen niet zo'n zin om daarvoor ook weer taart te halen. Ik besloot daarom samen met mijn moeder maar eens lekker een patatje te kopen.

Dit waren alweer mijn afgelopen twee weken. De aankomende week zal het vooral weer veel regelwerk worden, hebben we nog een verjaardag en zal er ook een winactie online komen voor het 2-jarig bestaan van Be Yourself Every Day. Wat ik precies weg ga geven verklap ik nu nog niet, maar ik kan jullie vertellen dat jullie nu al iets gezien hebben ;)

Hebben jullie ook periodes in het jaar dat er ineens allemaal verjaardagen achter elkaar komen?

Veel Liefs,
Lies