vrijdag 3 oktober 2014

Random Favorites - September

De maand september is alweer voorbij en natuurlijk had ik ook deze maand weer een aantal favorieten. Producten die ik veel gebruikt heb, mij verrast hebben of waar ik misschien iets teveel van gegeten heb. Deze producten heb ik vandaag weer voor jullie verzameld in een Random Favorites artikel. Kijken jullie mee naar mijn favorieten?

Nivea Lip Butter Blueberry Blush
Als eerste de Nivea Lip Butter Blueberry Blush. Deze heb ik afgelopen maand heel erg vaak gebruikt en blijf het een fijn product vinden. Vorige week is hier ook een review van online gekomen. Deze kan je vinden op de volgende link : Nivea Lip Butter Blueberry Blush

Julie Kagawa - Onsterfelijk
Van Julie Kagawa had ik al The Iron Fey serie gelezen en die vond ik geweldig. Ik was daarom ook heel benieuwd naar deze nieuwe Blood of Eden serie. In een korte tijd heb ik hem uitgelezen, want het was een geweldig boek. Inmiddels ben ik ook al in deel twee bezig.

Geurkaarsjes
Vorige maand haalde ik alweer de geurkaarsen tevoorschijn. Dat is iets waar ik bijna niet op kan wachten dat je weer sfeer kan brengen in huis met allemaal kaarsjes. Deze zijn toevallig van Air Wick, maar ik gebruik heel veel verschillende merken.

Kokosbiscuit
Ik heb af en toe van die periodes dat ik ineens erge zin krijg in biscuitjes. Vorige maand was er weer zo'n periode en kwam ik kokosbiscuitjes tegen in de supermarkt. Ik was toch even vergeten hoe lekker die waren en heb er stiekem ook iets teveel gegeten haha.

Catrice nagellak
Vorige maand kocht ik een paar lakjes van Catrice die nieuw aan het assortiment waren toegevoegd. Deze drie kleuren vond ik zo ontzettend mooi en heb ze ook al vaak gedragen. Hier is ook al een artikel over verschenen die je op de volgende link kan vinden : 3x nieuwe Catrice nagellak

Under The Dome
Elke maandagavond zat ik weer klaar voor de nieuwe afleveringen van Under The Dome. Helaas is het seizoen nu alweer afgelopen, maar ik hoop dat er toch nog eens een seizoen 3 zal komen.

Madam Millionaire eau de toilette 
Een tijdje geleden had ik een aantal van deze geurtjes gekocht bij de Wibra. Een tijdje was de geur No.1 mijn favoriet daarvan, maar inmiddels gebruik ik de Madam Millionaire dagelijks.

Nivea Creme Peeling
Nog een favoriet van Nivea en dit keer de Creme Peeling. Ik kocht deze een tijdje geleden, maar vorige maand heb ik hem pas voor het eerst gebruikt. Het is een heerlijke scrub die wel behoorlijk grof is, maar zelf vind ik dat altijd wel fijn. Daarnaast is het ook gelijk een showergel wat het helemaal ideaal maakt.

Dubbelfrisss Hippe Peer + Happy Kiwi
In het begin vond ik het maar een aparte smaak, maar inmiddels is het een favoriet geworden. Het is de Dubbelfrisss Hippe Peer + Happy Kiwi die bij de smaak battle hoorde. Helaas heeft deze smaak verloren en zal die eind November uit de winkels verdwijnen.

Scheepjes Stone Washed garen
Bij de hobbywinkel bij ons in de buurt kwam ik het nieuwe Scheepjes Stone Washed garen tegen. Ik vond het er heel leuk uitzien en was benieuwd hoe het resultaat zou zijn van als je er iets mee zou maken. Inmidels heb ik alle kleurtjes gekocht om er dingetjes van te maken, want het is zo'n mooi en leuk garen!

Dit waren al mijn random favorites van de maand September. In de maand oktober hoop ik ook weer een aantal fijne favorieten te ontdekken en deze zullen dan uiteraard volgende maand weer in een artikel verschijnen.

Zit er misschien ook een favoriet van jou tussen mijn favorieten?

Veel Liefs,
Lies