dinsdag 28 oktober 2014

Mijn Primark wishlist

Eindelijk is het zover, want ik ga voor het eerst naar de Primark toe! De Primark is toch wel een winkel die ik al een hele tijd eens wil bezoeken. Helaas zaten de filialen voor mij allemaal te ver weg, maar vorige maand is er één geopend in Arnhem. Tijd dus om eens een dagje uit te plannen en dan gelijk de Primark een bezoekje te brengen. Inmiddels heb ik ook al een behoorlijke wishlist verzameld met spulletjes waar ik zeker even naar wil kijken. Vandaag leek het mij daarom leuk om deze met jullie delen. Kijken jullie mee?

Winterjassen

Het koudere weer begint er weer aan te komen en dan is het toch wel tijd om een goede jas te hebben. Aan het eind van de vorige winter is mijn winterjas kapot gegaan en daarom zal er toch weer een nieuwe moeten komen. Van deze jassen vind ik vooral de middelste heel erg leuk, maar wie weet kom ik wel met een hele andere thuis.


Geurkaarsen
In de Herfst en de Winter is het voor mij toch wel de geurkaarsjestijd. Overal waar ik kom moet ik dan ook altijd even aan alle geurskaarsjes ruiken en dan is de kans groot dat er een aantal mee naar huis gaan om uit te proberen. Ook bij de Primark wil ik daarom even tussen alle geurkaarsjes gaan kijken, want alleen al die kaarsen in potjes vind ik er zo leuk uitzien.


Sokken met printjes
Ik hou van kleding met leuke en grappige printjes. Zo heb ik al eens een tijgertas gehad en inmiddels loop ik rond met een tas met allemaal uilen erop. Dat ik daarom ook even bij de sokken rond wil kijken staat vast en hopelijk kom ik er een aantal tegen die mee naar huis gaan.


Schoenen
Schoenen verslijten bij mij toch wel erg snel en inmiddels zijn de schoenen die ik heb ook alweer aan vervanging toe. Echt op hoge hakken lopen lukt mij niet doordat ik hele moeilijke voeten heb. Online zag ik heel veel schoenen waarvan de kans groot is dat ik daar wel op kan lopen. Vooral de eerste van bovenste rij en de middelste van de onderste rij zijn mijn favoriet.


Gebreide vesten en truien


Gebreide vesten en truien ben ik gek op. Ze zijn vaak heel zacht en ook nog eens lekker warm. De truien en vesten hierboven ben ik al gelijk helemaal verliefd op geworden. Hier ga ik dan ook zeker even naar kijken en denk dat er ook wel één of twee mee naar huis zullen gaan.


Pantoffels
Als laatste nog iets wat voor mij onmisbaar is in de Herfst en Winter en dat zijn pantoffels. Zodra ik thuiskom gaan mijn schoenen dan ook gelijk uit. Ik zag al deze leuke pantoffels waarvan de meeste mij ook erg lekker warm lijken. Ook hier zal ik daarom even naar gaan kijken.

Dit waren alle spulletjes die tot nu toe op mijn wishlist staan en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Het is uiteraard niet zo dat ik alles ga kopen wat ik hier heb laten zien, want dat zou wel heel erg veel zijn haha. Ik heb vooral de dingen verzameld die ik er erg leuk uit vond zien en waarvan er denk ik wel een aantal mee naar huis zullen gaan.

Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit om een dagje te gaan shoppen in Arnhem begin volgende maand. Al vind ik het stiekem ook wel een beetje spannend, omdat ik al jaren niet meer een dag buiten de plaats weg ben geweest door mijn straatvrees en ik ook gehoord heb dat het toch wel een hele drukke winkel is. Toch is het weer een stapje vooruit en ga ik vooral proberen te genieten van die dag. 

Mochten jullie ook in Arnhem wonen of er heel erg bekend zijn, dan ben ik ook wel heel benieuwd naar jullie aanraders qua winkels en eetgelegenheden. Ook tips voor winkels voor mannen zijn erg welkom, want mijn oom en een vriend van ons gaan mee. Laat het mij vooral weten in de comments!

Ben jij al eens bij de Primark geweest?

Veel Liefs,
Lies