vrijdag 30 januari 2015

Amance Classique eau de toilette

Op mijn verlanglijstje voor kerst had ik een musk parfum opgeschreven. Helaas waren die bijna nergens te vinden of ze waren echt veel te duur. Tot mijn moeder zich ineens bedacht dat de Amance Classique geur daar heel dicht bij in de buurt komt. Deze kreeg ik daarom voor de kerst en vandaag ga ik hem reviewen.

De Amance eau de toilette is denk ik vrij onbekend. Toch komt het van een bedrijf af die vele andere bekende merken heeft. Zoals bijvoorbeeld Therme, Bio-Oil en Vogue die de meeste wel zullen kennen. Dat Amance zo onbekend is vind ik erg jammer, want de geuren zijn zo lekker en ook nog eens erg fijn voor je portemonnee. 

De Amance Classique zit in een roze doosje met gouden accenten. Op zich niet zo heel erg bijzonder, maar zelf vind ik hem wel luxe uitstralen. De flacon is vrij simpel, maar wel stijlvol met de zilveren dop en gouden rand eronder. Daarnaast heeft de flacon ook een hele leuke vorm. Aan de ene kant is hij namelijk heel breed en zo loopt hij in een punt naar de andere kant. Eigenlijk lijkt het net een druppelvorm.

Dan de geur zelf, want dat is toch het belangrijkste. Amance Classique is een hele warme en ietwat kruidige geur. Op de achterkant is ook te lezen dat er gebruik is gemaakt van warme musk accenten. Zelf denk ik alleen niet dat musk de enige geurnoot is die er in zal zitten. Helaas was er alleen nergens iets te vinden over de precieze geurnoten. Als ik de geur zo ruik zou ik zeggen dat er ook een heel klein beetje vanille en sandelhout inzit.

Zelf vind ik het een heerlijke geur. Vooral ook om tijdens deze winterse maanden te gebruiken, omdat het een warme geur is. Bij mij blijft de geur heel erg lang hangen en vaak ruik ik hem de volgende dag nog aan mijn kleding. Mocht je van warme geuren houden en niet zo heel veel geld willen uitgeven, dan zou ik zeker aanraden om eens naar de Amance Classique te kijken. 

Naast de Classique zijn er nog twee varianten verkrijgbaar van Amance. Dit zijn de Amoura en Acqua. Amance eau de toilette is bij de meeste drogisterijen verkrijgbaar en kost +/- €5,00 voor 25 ml en €8,00 voor 40 ml.

Kende jij de eau de toilette van Amance al?

Veel Liefs,
Lies