zondag 4 januari 2015

De kerstcadeaus die ik gekregen heb

Inmiddels zijn de feestdagen al weer allemaal voorbij. Zelf vind ik dat altijd heel erg jammer, want ik hou van de feestdagen. Alleen heel stiekem ben ik ook altijd wel blij dat er weer een wat rustige periode aanbreekt. Toch wil ik vandaag nog wel een klein beetje de sfeer van de feestdagen er inhouden. Met Kerst had ik namelijk een aantal cadeaus van mijn moeder gekregen en deze wil ik vandaag met jullie delen. Kijk snel verder.......

Als eerste kreeg ik van haar twee hele leuke zelfgemaakte haakwerkjes. Ze had een tijdje geleden een Kerst Hello Kitty gemaakt, maar ik wist niet dat deze voor mij was. Daarnaast heeft ze stiekem gewerkt aan een kerstman kerstbal en precies in de kleuren die heel mooi vind.

Ook kreeg ik deze haarborstel van haar. Het is kleine borstel wat ik erg fijn vind en de knalroze kleur vind ik ook zo leuk.

Wij hadden een aantal dingen voor elkaar opgeschreven en één van de dingen die ik opgeschreven had was appel-kaneel wierook. Ik brand momenteel elke dag wel een stokje en ben daarom heel erg blij dat ik er nu weer twee doosjes bij heb.

Niet gezond, maar wel heel erg lekker! Ik ga ze niet alleen opeten, want ik weet dat mijn moeder ze zelf ook heel lekker vind. Deze bewaar ik daarom voor een lekker filmavondje die wij binnenkort weer gaan houden.

Inmiddels ben ik alweer in het derde boek begonnen van de Hongerspelen. Ik vind het alleen ook altijd heel erg leuk om de boekverfilmingen te hebben. Ik kreeg daarom van mijn moeder de eerste twee dvd's. Ik ga ze ook snel weer eens een keer kijken, want toen ik ze voor de eerste keer zag had ik de boeken nog niet gelezen.

Mijn moeder kon het niet laten om er ook iets grappigs tussen te doen. Ik kreeg daarom luchtverfrissers die wij altijd in de wc hebben hangen en bijna op waren haha. Daarnaast kreeg ik ook zwarte schoensmeer wat ik goed kon gebruiken. Ik had namelijk zwarte schoenen gekocht, maar geen schoensmeer ervoor.

Mijn moeder was eerst bang dat ze nergens de appel-kaneel wierook zou vinden en daarom kocht ze deze appel-kaneel kaars van Air Wick. Hij ruikt echt heerlijk en het gekleurde effect is ook zo mooi.

Als laatste kreeg ik nog iets wat heel lekker ruikt. Het is een Eau de toilette van Amance. Ik ben gek op geuren waar musk inzit en bij deze ruik je dat heel goed. Ik gebruik hem momenteel ook bijna dagelijks zo lekker vind ik hem ruiken.

Niet alleen werd ik heel erg verwend door mijn moeder met alle kerstcadeaus, maar ik besloot ook nog iets extra's te kopen voor mezelf zo rond de feestdagen. Ik zie het als een soort beloning voor wat ik de afgelopen maanden heb bereikt met mijn angststoornis. Wat ik heb gekocht zien jullie op de foto's hieronder. 
Toen ik voor mijn moeder kerstcadeaus aan het kopen was kwam ik The Twilight Saga - Breaking Dawn part 2 tegen. Dit was het enige deel die ik nog miste en ik nam hem daarom snel mee. Daarnaast dacht ik dat elke tweede dvd de halve prijs werd, dus nam ik ook The Mortal Instruments - City of Bones mee. Bij de kassa bleek alleen dat deze niet onder de actie vielen, maar toch heb ik ze beide meegenomen.

Voor mijn moeder wou ik iets kopen waarvan ik niet wist waar ik dat moest kopen. Het was een bamboe stoommand waarmee ze graag zelf bapao's. Gelukkig kwam ik ze bij Bol.com tegen en ik bestelde gelijk voor mijn moeder en mezelf wat douchegels van Kneipp erbij. Ik vind de producten van Kneipp altijd zo fijn.

Dit waren alle cadeaus die ik gekregen heb en waar ik mezelf mee in de watten heb gelegd. Zelf ben ik heel erg blij met alles wat ik gekregen heb en ik wil daarom mijn moeder ook heel erg bedanken voor al deze lieve, leuke en lekkere cadeaus! 

Hebben jullie ook aan kerstcadeaus gedaan? Zo ja, wat heb jij allemaal voor moois en leuks mogen ontvangen?

Veel Liefs,
Lies