maandag 19 januari 2015

My week in pictures - Week 3

Er is alweer een week voorbij gevlogen en dat betekent dat het vandaag weer tijd is voor een my week in pictures. Het was voor mij de week waarin ik jarig was en alweer 28 jaar werd en voor de rest zijn wij hier thuis vooral druk bezig geweest met van alles op te ruimen en weg te gooien. Kijken jullie mee naar mijn week 3?

Mijn moeder had zelfgemaakt patat gemaakt. Dit vind ik vaak nog lekkerder als een kant-en-klare zak patat kopen en dat zelf gaan frituren.

Op mijn verjaardag kreeg ik een lekkere bak koffie op bed van mijn moeder. Ik vind dat altijd zo lief als ze dat doet.

Hier thuis hangen wij altijd nog met verjaardagen slingers op voor elkaar. Zo hingen er voor mij afgelopen maandag ook overal weer slingers. Op de foto lijken ze heel licht van de kleur te zijn, maar in het echt zijn ze allemaal felgekleurd.

Het cadeautje die ik van mijn moeder kreeg. Wat er precies inzit zal later nog op mijn blog voorbij komen.

Lekker taartje! Al hebben mijn moeder en ik wel samen een halve taart op moeten eten, omdat er op de dag zelf nog geen visite kwam haha.

Nadat mijn moeder vorige week een bankje had gevonden, vond zij ook deze week een vervanging voor onze oude bank. Ook deze was weer gratis en werd heel lief hier thuis neergezet. We zijn zo blij, want onze banken waren echt aan vervanging toe.

Zelf lust ik niet zo graag pizza, maar deze pizza kan je mij wel heel blij mee maken. Het is een pizza van San Remo hier in Apeldoorn en het heet ook een San Remo. Het is eigenlijk een soort Turks brood met allemaal shoarma erin. Normaal zit er ook gesmolten kaas in, maar die laat ik zelf altijd weg.

Een dag na mijn verjaardag ontving ik nog een pakketje met cadeaus via de post van een vriendin van mij. Ik vond dat zo lief! Ook deze zullen later nog op mijn blog voorbij komen.

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn verjaardag echt en toen kwamen mijn oom en Martijn, een goede vriend van ons. gezellig langs. Mijn oom en Martijn zijn ook al vanaf de kleuterklas vrienden van elkaar, dus nu al 35 jaar.

Niet alleen mijn oom en Martijn waren er, maar natuurlijk mijn moeder ook en naast haar Danny. Danny hebben wij leren kennen doordat hij in de bus zat toen wij op het leerlingenvervoer reden en gelukkig is het contact daarna ook nog gebleven.

Ik wou een keer iets anders als taart met mijn verjaardag op tafel zetten, dus ik maakte zelf puddingbroodjes/roombroodjes.

Toen ik de nieuwe verpakkingen van Kinder Bueno zag schrok ik wel een beetje, want wat zijn die groot! De vorige verpakking waarbij ze allemaal opstapelt waren vond ik toch iets fijner haha.

Eindelijk mijn bed opzoeken na een hele gezellige verjaardag. Het is zaterdag, of ik kan beter zeggen zondagochtend, heel erg laat geworden. Wij lagen allemaal pas rond 8 uur a half 9 's ochtends in bed wat denk ik wel zien is aan mijn hoofd. Oeps!

Chicken tonight! Ik eet dit eigenlijk te vaak, maar het is ook zo lekker. Hier had ik de ajam pangang variant.

Voor ons zijn nu voorlopig weer even echt alle feestdagen voorbij en begint het normale ritme weer. Ik heb in ieder geval een hele gezellige verjaardag gehad. De aankomende week ga ik het wat rustiger aandoen door vooral veel creatief aan de slag te gaan en natuurlijk lekker met mijn blog aan de slag te gaan. 

Hoe gaat voor jou de aankomende week eruitzien?

Veel Liefs,
Lies