maandag 12 januari 2015

Vandaag ben ik jarig!

Vandaag ben ik jarig en ben ik alweer 28 jaar geworden. Omdat ik jarig ben heb ik vandaag eens een ander soort artikel. De tijd dat ik blog zijn er natuurlijk regelmatig foto's van mij online gekomen, maar jullie hebben mij nooit als kind gezien. Ik heb daarom al mijn oude foto's erbij gezocht en ze ingescand om een hele reeks foto's van mij door de jaren heen te kunnen laten zien. Kijk daarom snel verder om deze te zien.......

Hier was ik nog maar net uit het ziekenhuis samen met mijn moeder. Diegene die mij vast houd is mijn oom en hij is daar 14 jaar. Daarnaast zit mijn opa oftewel de vader van mijn moeder.

Hier ben ik twee maanden oud en staat mijn moeder met mij in mijn slaapkamer.


Een foto van ons gezinnetje samen. Ook hier zal ik rond de twee maanden zijn geweest.


Dit was op mijn eerste verjaardag. Wat ik precies kreeg weet ik niet, maar het lijkt op een auto haha. Op de foto zie je ook onze kat Smokey en hond Remi.

Hoe oud ik hier precies ben weet ik niet, maar ik denk dat ik niet ver van de twee jaar af zal zitten. Ik deed eigenlijk alles na wat mijn vader deed en dat is hier duidelijk te zien.

Gezellig bij mijn oom op zijn nek zitten. Hier was ik twee jaar en was mijn oom nog een jong broekie van 16 jaar. Niet dat hij nu heel erg oud is, want hij is net twee weken geleden 42 geworden haha.

Ik gok dat ik hier ook twee a drie jaar ben geweest. Mijn vader zit naast mij en ik weet dat de kat die ik vasthoud Rambo heet, maar van wie die kat was weet ik eigenlijk niet.

Ik gok dat ik hier ook zo'n twee a drie jaar ben geweest Mijn favoriete speelgoed waren deze enorme blokken en daar maakte ik ook eigenlijk altijd een piramide van. 

Dit was op mijn zevende verjaardag, want ik weet dat mijn moeder als traktatie in groep  3 allemaal kippen eierwarmers had gehaakt en daar zat een surprise ei in. Ik vind het nog steeds zo knap dat ze er zoveel heeft kunnen maken. Al was mijn moeder sowieso altijd heel erg creatief als het ging om traktaties maken voor school.

Als kind had ik schijnbaar weinig last van mijn ochtendhumeur als ik deze foto zie haha. Dit was mijn achtste verjaardag. Het bed ernaast stond er altijd als mijn oma kwam logeren. Zij sliep dan altijd gezellig bij mij op de slaapkamer.

Een foto van mijn moeder en mij samen. Aangezien de pyjama hetzelfde is als de vorige foto zal ik hier ook zo'n acht jaar zijn geweest.

En ook nog een foto van mijn vader en mij samen. Ook hier had ik weer precies dezelfde Pyjama aan en aan de slinger voor het raam te zien was er sowieso iemand jarig die dag.

Op de achterkant van deze schoolfoto stond dat ik in groep vijf zat en 9 jaar was. Het lijkt ook alsof ik kort haar heb, maar als het goed is heb ik een staart in.

Deze foto was van een dagje dat mijn ouders en ik naar Burgers Zoo gingen. Hij is van 1997, dus hier ben ik tien jaar.

Dit ben ik samen met mijn oma oftewel de moeder van mijn moeder. Ik gok dat ik hier ook nog steeds een jaar of tien geweest zal zijn.

Ik had net een paar nieuwe skeelers gekregen van mijn ouders en die moest ik natuurlijk gelijk uittesten. Ik denk dat ik hier ongeveer tien jaar was.

En zo gaan we ineens naar een foto van de brugklas. Hier ben ik dertien jaar en had ik een periode dat ik alleen maar Adidas trainingspakken droeg haha.

Oke de foto rechts bovenaan is niet bepaald charmant haha, maar hier was ik zestien jaar. Deze foto's zijn volgens mij ook net gemaakt een tijdje voordat ik mijn gezicht verbrandde aan frituurvet. Godzijdank heb ik daar niet heel erg veel aan overgehouden, maar mijn gezichtshuid is daardoor wel heel gevoelig geworden.

Hier was ik negentien jaar en sta ik nog met een kleine Balou op de foto.


Hier zal ik rond de vierentwintig jaar zijn geweest. Ik denk ook deze foto genomen is net voordat ik met mijn blog begon.

En als laatste nog een foto die ik voor mijn blog heb gemaakt. Deze is van 2013, dus hier was ik zesentwintig. 

Het waren heel veel foto's van mij vanaf mijn geboorte tot aan hoe ik eruitzag toen ik eindelijk de stap had genomen om te gaan bloggen. Ik hoop in ieder geval dat jullie het heel erg leuk vonden om het te zien en ik ben ook blij dat mijn ouders altijd zoveel foto's van mij gemaakt hebben. Voor nu ga ik heerlijk genieten van mijn verjaardag. Gisteren is de buurvrouw al even geweest voor mijn en vandaag vier ik het als het goed is met alleen mijn moeder samen. Het echte feestje geef ik aanstaande zaterdag en daar kijk ik ook wel heel erg naar uit. Het kan deze week daarom ook wel een keertje voorkomen dat er geen artikel online komt en ik hoop dat jullie dat begrijpen. Binnenkort staat er ook een winactie op de planning zodat jullie ook nog een klein beetje mijn verjaardag mee kunnen vieren!

Kijk jij vaak foto's terug van vroeger?

Veel Liefs,
Lies