woensdag 25 februari 2015

Catrice Allround Coverstick

Al een langere tijd is toch de Essence Stay All day Concealer een favoriet voor mij. Vandaag leg ik die alleen even aan de kant, want ik test een nieuwe concealer van Catrice. Het is de Allround Coverstick die deze maand nieuw aan het assortiment is toegevoegd. Nu ben ik normaal niet zo van de concealer sticks, maar deze wou ik toch wel graag eens proberen. Zou dit mijn nieuwe favoriet worden of blijf ik toch trouw aan die van Essence? Lees snel verder om daar achter te komen.

De Allround Coverstick is volgens Catrice een concealer met een crèmige structuur en bevat Vitamine E. Deze vitamine zorgt er onder andere voor dat de huid beschermd is tegen invloeden van buitenaf, huid veroudering tegengaat en dat de huid soepel zal blijven. Deze concealer zal donkere kringen onder de ogen en roodheid van de huid prima camoufleren. Daarnaast bevat deze concealer lichtreflecterende pigmenten die voor een egale huid  zorgen en die fijne lijntjes minder zichtbaar zal maken. Klinkt goed toch?

Ah ik vind die sticker erop zo irritant! Ik durfde hem er alleen niet af te halen, want ik weet van mezelf dat ik het dan alleen erger maak haha. Deze concealer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Zelf nam ik de lichtste kleur 010 Nude mee die in de winkel perfect leek te passen bij mijn nogal bleke huidje.

Toen ik de kleur van de concealer zo op mijn huid zag begon ik toch weer even te twijfelen of het wel de juiste zou zijn. Toen ik hem uitblende bleek het gelukkig wel de perfecte kleur te zijn. Waarom ik normaal nooit van een concealer stick hou is omdat deze vaak veel te droog zijn. Ik kan ze dan niet mooi uitblenden waardoor je echt een laag onder je ogen blijft zien, kleine droge plekjes worden dan heel zichtbaar en al snel trekt het in de lijntjes van mijn huid. Deze stick heeft mij op al die gebieden heel erg verrast. Hij heeft namelijk echt een crèmige structuur die makkelijk uitsmeert op de huid zonder een laag achter te laten of in de lijntjes te trekken.

Zonder de Allround Coverstick

Met de Allround Coverstick

Zonder een concealer zie je al snel dat ik toch wel echt last heb van donkere kringen onder mijn ogen. Dit is voor mij dan ook de voornaamste reden om een concealer te gebruiken en dit is dan ook de plek waar ik de concealer getest heb. Het resultaat met de concealer vind ik er zo goed uitzien! Mijn wallen zijn bijna helemaal verdwenen en mijn blik is ook een gelijk een stuk frisser. De dekking ben ik ook zeer tevreden over. Als ik eerlijk ben vind ik de dekking zelfs beter als wanneer ik de concealer van Essence gebruik. 

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik heel enthousiast ben over deze Allround Coverstick van Catrice. Hij heeft hele fijne crèmige structuur die je perfect kan uitblenden op de huid. Door de dag heen blijft die prima zitten en ook de dekking heeft mij verrast. Ik vind het zelf dan ook een erg fijne toevoeging aan het Catrice assortiment en ik ben bang dat ik nu toch wel iets sneller mijn geliefde concealer van Essence in mijn make-up tasje laat zitten. Mocht je eens een (andere) concealer stick willen proberen, dan zou ik je zeker aanraden om deze een kans te geven.

De Catrice Allround Coverstick is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99.

Wat is jouw favoriete concealer en zou deze Coverstick van Catrice iets voor jou zijn?

Veel Liefs,
Lies