zondag 8 februari 2015

Gesloten // Winactie : Win een pakketje met verschillende items

Met mijn verjaardag een paar weken terug vertelde ik al dat er een winactie aan zat te komen. Vandaag is het eindelijk zover! Ik heb een pakketje samengesteld met allemaal verschillende items die bij mij favoriet zijn of die ik erg handig vind. Wil je graag weten wat er precies in het pakketje zit en hoe je er kans op kan maken? Kijk dan snel verder.

Wat zit er in het pakketje :
Als eerste zit er een mini Gréen parfum in van Black Onyx. Dit is een dupe van de bekende DKNY Be Delicious. Zelf vind ik dit een heerlijke geur en zo'n kleine flacon is ook nog eens handig voor in je tas. Voor mezelf kocht ik wat maskers van Kruidvat om uit te proberen en daarvan heb ik er ook één aan het pakketje toegevoegd. Het is het Chocolate masker.

Ook zit er een notitieboekje in het pakketje met de leuke tekst : Today is your day. Daarnaast zit er een notitieblok voor To Do lijstjes in. Zelf vind ik het beide heel erg handig, want ik ben gek op het maken van lijstjes en vind ik het fijn dat als ik ideeën krijg of iets moet onthouden, dat ik dat in een notitieboekje kan schrijven.

Geurkaarsen en waxmelts kan je mij altijd heel erg blij mee maken. Daarom heb ik dit ook beide aan het pakketje toegevoegd. De Air Wick kaars heeft een ledlamp erin zitten die telkens van kleur veranderd. De waxmelts zijn in de geuren Black Cherry, Plumberry en Wild Berries & Cream.

De Miss Sporty peel off base coat is de afgelopen week een review van online gekomen en zelf vind ik hem geweldig. Ik ben daarom nog even teruggegaan naar de winkel om er nog één bij te kopen. Daarnaast kocht ik ook mijn eerste Ciaté lakjes en zocht ik gelijk een kleurtje uit om weg te geven. Het is de kleur PP066 - Cream Tea.

Als laatste zit er een portemonnee in het pakketje. Zelf zocht ik al een tijdje naar een portemonnee en toen kwam ik deze leuke tegen die ik maar gelijk dubbel heb meegenomen. 

Dit is alles wat er in het pakketje zit en ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden. Uiteraard komt er ook net zoals altijd weer iets bij wat ik zelf gemaakt heb. Alleen wat dat is, dat zal diegene die het pakketje wint vanzelf tussen alle spulletjes tegenkomen. Ok een kleine hint : het zal sowieso iets worden wat ik gehaakt heb. Dan is het nu tijd om te vertellen wat je moet doen om kans te maken.

Zo maak je kans :

Dit zijn de stappen die je moet doen om kans te maken : 
- Volg BYED op Bloglovin en like dit artikel 
- Laat een comment achter waarin je laat weten dat je meedoet en welke stappen je gedaan hebt
- Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt (Doe dit alsjeblieft in het daarvoor bestemde vakje)

Dit zijn de stappen die je mag doen voor meer winkansen :
- Volg BYED op Instagram (BYED_Lies)
- Volg BYED op Twitter (@BYED_Lies)
- Like de Facebookpagina van BYED

De winactie loopt tot en met zondag 22 februari 00:00. Daarna zal de winnaar zo snel mogelijk een mailtje van mij ontvangen. De winactie is open voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers.

Veel Succes!

Veel Liefs,
Lies