zondag 1 maart 2015

Essence Like An Unforgettable Kiss blush brush

Op dit moment ligt de nieuwe Trend Edition Like An Unforgettable Kiss van Essence in de winkels. Een collectie die nog helemaal in het teken staat van Valentijnsdag, maar zeker niet minder leuk is nu dat al voorbij is. Zelf nam ik de blush brush mee waar ik wel heel erg benieuwd naar was en die ik door zijn schattigheidsfactor ook niet in de winkel kon laten liggen. Inmiddels heb ik hem uitgetest en vandaag vertel ik wat ik er van vind.

Het uiterlijk van de kwast vind ik zo leuk gedaan! De kwast heeft een paars met zilveren handvat die ik erg fijn in de hand vind liggen. De haartjes hebben ze ook iets heel leuks mee gedaan. De buitenste haartjes zijn neonroze van kleur en daarin zit een hartjesvorm van paarse haartjes. Nu heb ik wel alle kwasten een beetje bekeken en daarbij kwam ik tot de ontdekking dat niet bij allemaal het paarse hartje netjes in het midden zat, maar het idee blijf ik erg leuk vinden.

Tijd om de kwast uit te proberen! Hij neemt niet teveel van de blush op, maar ook zeker niet te weinig. Eigenlijk voor mij de perfecte hoeveelheid. Toch vind ik hem als blush kwast eigenlijk niet zo heel erg geschikt. Hij is vrij groot waardoor je al snel blush aanbrengt op plekken waar het niet hoort te zitten. Ik heb hem daarom daarna eens getest als poederkwast en daar vind ik hem wel perfect voor. 

De haartjes van de kwast voelen erg zacht aan op de huid. Iets wat ik heel erg fijn, want normaal heb ik nog wel eens bij de goedkopere kwasten dat deze in je huid prikken. Bij deze kwast heb ik daar geen last van gehad. Daarnaast verdeeld die het poeder ook mooi egaal over de huid.

Al met al ben ik tevreden over deze kwast. Hij ziet er erg leuk uit en is ook fijn in gebruik. Alleen de naam blush kwast verdiend die niet in mijn ogen. Als poederkwast werkt die wel perfect en dit is dan ook waar ik hem zelf voor ga gebruiken. 

De Essence Like An Unforgettable Kiss Trend Edition zal nog tot ongeveer midden deze maand in de schappen liggen bij o.a. Kruidvat. Voor €2,89 kan deze blush brush van jou zijn.

Lijkt jou deze kwast wat of sla je hem toch maar over?

Veel Liefs,
Lies