zondag 20 mei 2012

Poriën strips : Nivea versus Essence

Ik denk dat dit voor veel mensen bekend voor zal komen. Je staat voor het schap met de Beauty producten en je wilt je vertrouwde merk kopen. Dan opeens zie je van een veel goedkoper merk precies hetzelfde liggen. Ze beloven beide hetzelfde en je twijfelt enorm met welke je nu moet nemen. Natuurlijk wil je graag die goedkopere uitproberen. Alleen je zit met de vraag doet die wel echt goed zijn werk en ga ik geen miskoop doen.

Dat is nou precies wat ik had met de poriën strips van Essence. Zelf ben ik een trouwe gebruikster van de Nivea strips al vind ik ze stiekem ook best duur. Ik was heel nieuwschierig naar de strips van Essence toen ik die voor veel goedkoper zag liggen. Ik heb ze dus gekocht en ben aan het testen gegaan. Ik ga nu de Nivea en Essence strippen recht tegenover elkaar zetten en vertellen hoe ik als Nivea gebruikster denk over de strippen van Essence.

Prijs:
Nivea : De prijs die ik dacht ik heb betaald de vorige keer was €6.65. Dat weet ik even niet 100% zeker, maar het was zeker door de 6 euro. Daar heb je 4 neusstrips voor en 2 kin en voorhoofd strips.
Essence : De prijs is €1.69 per verpakking. Bij Essence verkopen ze de neusstrips en kin en voorhoofd strips namelijk apart, dus als je ze beide koopt ben je €3.38 kwijt voor allebei de verpakkingen. Je hebt dan 3 neusstrips en 3 kin en voorhoofd strips.

Verpakking :
De verpakking van Essence vind ik qua uiterlijk mooier. Ze gebruiken toch net iets meer kleur dan Nivea. Qua vorm van de verpakking vind ik Nivea weer beter. De verpakking van Essence is toch een soort kartonnen envelope idee, dus dan vind ik het platte doosje van Nivea toch weer iets beter. De verpakking van de strips is eigenlijk hetzelfde. Alleen ook hier gebruikt Essence net weer iets meer kleur.

Werking :
En dan nu het belangrijkste de werking van de strippen. Daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn. De strippen van Essence hebben mij wel verrast. Ze hebben alleen wel 2 kleine minpuntjes tegenover die van Nivea. De strips van Essence lijken mijn huid net iets roder te maken na gebruik en ze laten iets meer restjes achter als die van Nivea. Ze doen alleen wel echt wat ze beloven en maken de poriën goed schoon.
Essence strips. Van Nivea zien ze er hetzelfde uit alleen dan wit.
Conclusie:
Ik ben heel blij dat ik de strippen van Essence gekocht en uitgetest heb. Ze zijn mij erg goed bevallen ondanks de 2 kleine minpuntjes. Ik zou de strippen van Essence dus ook vaker gaan kopen. Zeker omdat het qua prijs gewoon voordeliger is en ze hun werk goed doen. Als je het voor het slapen gaan doet dan is de volgende dag die roodheid alweer weg en die restjes heb je er ook zo weer af met een nat watje of washandje. De Nivea strips zal ik ook niet helemaal aan de kant gooien nu. Ik ga denk ik gewoon afwisselen tussen de 2 merken.

Ze zijn me dus erg goed bevallen en ben benieuwd of jullie ook 1 van de merken of misschien wel beide merken gebruikt hebben. Zo ja hoe was jullie ervaring met de strippen van Essence en Nivea?

Veel Liefs,
Lies

2 opmerkingen:

  1. Ik heb die van Nivea vroeger wel gebruikt en ze werken inderdaad wel maar de prijs is een beetje jammer :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad Liliane de werking is goed, maar de prijs vind ik zelf ook wel erg jammer. Vandaar dat ik graag de goedkopere versie van Essence uit wou proberen :)

      Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.