maandag 21 mei 2012

Fashion Shoplog : Brapop

Vandaag heb ik weer een shoplog voor jullie. Op twitter liet ik weten dat ik naar Brapop was geweest samen met mijn moeder en daar heb ik een paar leuke dingen gekocht waar ik een shoplog van zou maken.
Het eerste wat ik heb gekocht is een kleine handtas. De kleur vond ik wel heel erg leuk, want hij is neon roze. Al lijkt die op de foto volgens mij wat lichter. De prijs was €3,50.

Ik heb ook 2 setjes zelfgemaakt oorbellen met edelstenen. De hartjes zijn van Goudsteen en de ruitjes zijn van Tijgeroog gemaakt. Het Tijgeroogsetje heb ik van mijn moeder gekregen en vind ze ook ontzettend mooi. De setjes kosten €1,99 per stuk.
Dan heb ik ook nog een handtas gekocht. Ik had een handtas die helemaal uit elkaar begon te vallen, dus het werd echt tijd voor een nieuwe. Deze tas moest eigenlijk €30,00 euro kosten. Dat vond ik zelf toch wel te duur en wou verder gaan kijken. Alleen toen begon mijn moeder met afdingen en ze heeft hem tot de prijs van €15,00 euro gekregen.
Ik ben helemaal gek van Hello Kitty, dus toen ik deze kettingen zag liggen was ik gelijk verkocht. Ik moest er een paar uitzoeken en ze kopen. Ook deze zijn weer zelfgemaakt. De kettingen kosten €2,00 per stuk.
Dit heeft eigenlijk niks met fashion te maken, maar vond het wel leuk om het er bij te zetten. Deze 2 wierook geuren had ik nog niet. De 1e is de geur kokos en de 2e is de geur jasmijn. Beide ruiken ze echt heel lekker. Ze kosten €1,00 per stuk.
Het laatste wat ik gekocht heb zijn wat hangertjes voor de sieraden die ik zelf maak. Niet alle hangertjes heb ik zelf gekocht. Er zitten ook wat hangertjes tussen die me ma voor mij gekocht heeft omdat zij ze zelf wel heel leuk vond om aan een sieraad te hebben. Deze hangertjes kosten €0,25 per stuk

Tot de volgende blog !!

Veel Liefs,
Lies