vrijdag 29 juni 2012

Catrice: Pimp My Shrimp - Salmon & Garfunkel

Af en toe kijk ik wel eens in de nagellak stash van mijn Moeder. Zij is zelf namelijk ook gek op nagellak en het komt vaak voor dat we beide verschillende kleurtjes hebben. Zij had 2 kleurtjes gekocht van Catrice die ik zelf nog niet heb, maar wel heel erg leuk vind. Ik ben ze even gaan swatchen om ze ook met jullie te kunnen delen. Het zijn de 2 kleurtjes : 820 Pimp My Shrimp en 830 Salmon & Garfunkel. 


De linker op de foto is 830 Salom & Garfunkel en de rechter is 820 Pimp My Shrimp. Beide kleurtjes vind ik wel erg mooi. Snap eerlijk gezegt niet dat ze mij niet waren opgevallen toen we bij de Kruidvat waren. De kleuren op deze foto komen jammer genoeg niet helemaal overeen met de echte kleuren. Dit is op de Swatches toch iets beter te zien.
Hier heb ik de kleur 820 Pimp my Shrimp op. Helaas niet een hele scherpe foto, maar ik denk dat de kleur wel goed te zien is.  Het is een oranje achtige kleur die ik een beetje de neon kant op vind gaan als je hem op hebt.
Dit is de kleur 830 Salmon & Garfunkel. Deze vind ik ook heel erg mooi. Er stond op het flesje dat je het in 2 lagen aan moest brengen. Ik zeg eerlijk dat ik 3 lagen heb moeten gebruiken. Ik denk zelf dat ik altijd hele dunne laagjes aanbreng waardoor ik ook altijd bij de andere lakjes 2 lagen aan moet brengen. Daarom zal ik bij deze 3 lagen hebben moet aanbrengen om het dekkend te krijgen.

Dit waren de 2 kleurtje die ik graag met jullie wou delen. Ik denk dat ik ze zelf ook nog beide ga kopen. In ieder geval ga ik wel de 830 Salmon en Garfunkel kopen, want dat vind ik echt een mooi kleurtje.

Deze lakjes kosten €2,49 en ik heb ze bij de Kruidvat gekocht.

Veel Liefs,
Lies