maandag 18 juni 2012

Shoplog : Midzomerfeest

Vorige week Vrijdag ben ik naar de braderie op het Midzomerfeest in Apeldoorn geweest. Op de braderie zelf heb ik eigenlijk weinig leuks langs zien komen. Ik heb daar maar 1 ding gekocht waar ik gelijk verliefd op werd. Nu moet ik ook zeggen dat het niet een hele grote braderie is, want het werd gehouden op een winkelplein en daar was ook een mini kermis. Dat het op een winkelplein gedaan werd was wel weer een voordeel want daardoor heb ik wel wat leuke spulletjes gevonden in de winkels zelf. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in een shoplog.
Om te beginnen heb ik dit reisborsteltje gekocht met een spiegeltje erbij. Ik zocht eigenlijk een klein spiegeltje voor in mijn tas, maar die kon ik niet vinden. Toen kwam ik dit tegen en zag dat er zowel een mini borsteltje als een spiegeltje inzat. Vind ik zelf ook wel erg handig om zo'n mini borsteltje bij me te hebben, dus ik heb hem meegenomen. Deze heb ik bij Dirx Drogist gekocht voor €0,99. Bij de Kruidvat hier in Apeldoorn heb ik ze ook zien liggen, maar daar weet ik niet de prijs van.
Deze nagellak is van Miss Sporty clubbing colors. Eerder kocht ik niks anders dan de nagellakjes van Miss Sporty. Nu zag ik ze weer staan en moest ik er gewoon even tussen kijken. Dit vond ik de leukste die er nu tussen zat. Het is een heel mooi helder kleurtje blauw. Deze heb ik ook bij de Dirx Drogist gekocht en hij was €1,99.
Daarna ben ik nog even naar de Huma Partij Shop geweest. Dat vind ik altijd wel een leuk winkeltje om even rond te snuffelen. Daar vond ik deze oogschaduw palletjes. Er waren nog meer kleuren, maar deze 3 vond ik het leukste. Ze zijn van het merk Saffron London en waren €1,99 per stuk.
Ook heb ik deze 2 mini parfums gekocht bij de Huma Partij Shop. Dit is een namaak van de parfum van Jean Paul Gartier. Zelf ben ik helemaal gek van deze parfum, want hij ruikt heel erg lekker. Als je dit soort parfum ergens tegenkomt zou ik er zeker even aan gaan ruiken. De prijs was €1,25 voor 15 ml.
Dit mini haarsetje vond ik wel heel erg leuk. Er zit een standaard bij waar je alles netjes in kan zetten. Ik zeg alleen wel bewust mini setjes, want alles is kleiner dan normaal. Ze waren er in 2 kleuren in een zilveren en een lichtroze kleur. Zelf vond ik de lichtroze het leukste. Dit setje heb ik bij de Zeeman gekocht en de prijs was €2,99.
Ik had een paar elastiekjes nodig voor mijn haar en ik kwam deze tegen bij de Zeeman. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten, want zoals jullie zien zijn ze €0,39 per setje. In het setje met de dunne elastiekjeszitten er 6 en in de iets dikkere zitten er 4.
Dan nu mijn favoriete product die ik heb gekocht. Dit is het enige geweest waar ik helemaal verliefd op werd toen ik dat op de braderie zag liggen. Het is een lange ketting met een hondje eraan. De oortjes en het koppie kunnen bewegen wat ik heel leuk vind. Het hondje heeft ook een snuitje, maar die zie je jammer genoeg niet zo goed door het glinsteren. Deze ketting gaan jullie zeker nog wel eens terugzien in een Outfit of the Day. Zelf dacht ik dat die best wel duur zou zijn, maar hij bleek €8,- te zijn wat ik best goedkoop vond voor zo'n ketting.
En ook deze moet ik gewoon even met jullie delen. Deze heb ik ook op het winkelplein gekocht bij De echte bakker Henk. Dit is een soort mini vlaai met aardbeienjam en ze zeiden dat er room bij in zat. Zelf vond ik het meer iets van een citroen smaakje wat ik proefde bij die room. Hij was in ieder geval heel erg lekker en had spijt dat ik er niet nog 1 meegenomen had. Deze mini vlaai was €1,25.


Volgens mij heb ik nu alles laten zien wat ik gekocht heb op de braderie en het winkelplein. Van sommige producten zal er nog een review komen zoals van de oogschaduw.

Tot de volgende blog!!

Veel Liefs,
Lies

1 opmerking:

  1. Aww, dat hondje is superlief!
    En dat is niet veel geld voor een Miss Sporty lakje.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.