dinsdag 19 juni 2012

Oogschaduw paletten : Saffron London

Gisteren liet ik jullie deze oogpaletten van  Saffron London al zien in mijn Shoplog. Vandaag heb ik er een review en swatch van gemaakt voor jullie. Ik hou zelf wel heel erg van shimmer oogschaduw dus deze paletjes waren helemaal mijn smaak. Er zitten wel 2 dubbele kleuren in dat zijn de witte en de roze. Alleen omdat er dan een andere mooie kleur bij zat heb ik ze wel meegenomen.

Hier kan je het beter zien dat in het linker en rechter paletje de 2 dubbele kleuren zitten. De rest van de kleuren zijn wel allemaal verschillend. Zelf vind ik het wel hele leuke, zomerse kleurtjes. Het past ook goed bij de neon trend die er momenteel is, want er zitten best wat felle kleurtjes tussen. De paletjes hebben geen namen, maar wel allemaal een nummer.
Dit is paletje nummer 01. Deze vond ik zelf het mooiste, want deze bevat toch de meest felle kleuren.
Dit is paletje nummer 2. Vooral de lichtblauwe kleur vind ik wel heel erg leuk. De grijze kleur moet ik nog even kijken hoe ik dat ga combineren, want grijs draag ik eigenlijk nooit. 
Hier het laatste palletjes dat is nummer 8. Ik vind zelf lila en paarse oogschaduw altijd wel erg mooi en in dit paletje zitten ze beide.

Op zich ben ik tevreden met deze oogschaduw. De tulpen die er op afgebeeld staan vind ik wel heel erg leuk staan en alleen daardoor zou ik het al zonde vinden om ze te gebruiken. Voor de prijs vind ik ze ook best een goede pigment hebben. Alleen het oogschaduwborsteltje die erbij zit die stelt echt heel weinig voor. Daar gebruik ik liever mijn eigen kwasten voor. 

Ik heb deze palletjes bij de Huma Partij shop gekocht in Apeldoorn. Zelf heb ik ze nog niet ergens anders gezien. Op internet is er hier en daar wel iets te vinden van dit merk alleen deze paletten zag ik er niet tussen zitten. De prijs is €1,99 per pallet.

Tot de volgende blog !!

Veel Liefs,
Lies

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.