maandag 23 juli 2012

Andrélon Betoverend Bruin Shampoo & Conditioner

Als ik mijn haar was dan gebruik ik het liefste fijne producten, wat natuurlijk logisch is, maar ook moet het voor mij niet teveel gedoe zijn. Daarom wil ik jullie vandaag kennis laten maken met 2 van mijn favoriete haar producten. Dit zijn de Andrélon Shampoo en Conditioner. Zelf gebruik ik deze producten al heel erg lang en blijf er zeer tevreden over.

Deze 2 producten zijn voor bruin haar, maar je hebt ook de Zomer blond variant. Hoe die is weet ik helaas niet, maar over de Betoverend bruin ben ik zelf zeer tevreden. In beide producten, dus zowel de shampoo als conditioner, zit henna extract verwerkt wat er voor moet zorgen dat de bruin tinten van je natuurlijk of geverfde bruine haren naar voren komen. Ik moet zeggen dat ik wel degelijk verschil merk met of ik deze producten gebruik of andere producten. Bij deze producten komt bij mij de bruin tint veel meer naar voren en vind mijn haar dan ook een net iets mooiere kleur bruin hebben.
Dit is de betoverend bruin shampoo en dit is een milde shampoo wat ik wel erg fijn vind. Mijn hoofdhuid is, net zoals mijn gezicht, toch wel heel erg gevoelig voor producten. Bij deze shampoo heb ik nergens last van en hij ruikt ook nog eens erg lekker vind ik. Waar die naar ruikt weet ik niet echt goed te omschrijven, maar hij ruikt heel erg zoet. Zelf hou ik wel van zoete producten voor in mijn haar.
En dan hier de Conditioner. Deze heeft bijna dezelfde geur als de Shampoo alleen is die toch net iets minder zoet. Deze Conditioner hoeft maar 1 a 2 minuten in te werken, wat voor mij perfect is. Ik hou er namelijk niet van als ik lang moet wachten tot ik het weer uit kan spoelen en dan vind ik 1 a 2 minuten lang genoeg haha. Ook dit product werkt heel goed voor mijn gevoelige hoofdhuid.

Ik heb deze producten nog niet overal gezien. Vaak hebben ze alleen de Shampoo in het assortiment en niet de Conditioner. Daarom haal ik ze zelf altijd bij de Dirx Drogist. Daar zijn zitten ze namelijk wel beide in het assortiment en kosten ze €2,99 per stuk.

Veel Liefs,
Lies