zondag 22 juli 2012

TAG : Personal Sunday

Vandaag heb ik weer een Tag voor jullie en ik blijf het leuk vinden om ze in te vullen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden dat ik regelmatig een tag doe. Vandaag is het de Tag : Personal Sunday. Lees snel verder.......
*Hoe laat stond je vanmorgen op?
Veel te laat haha.
*Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Dat heb ik vanochtend voor het laatst gedaan.
*Heb je huisdieren?
Jep ik heb zeker wel huisdieren. Al hadden wij eerder nog meer huisdieren. Op dit moment hebben 2 honden, 1 kat, 2 valkparkieten, 1 papegaai, 4 ratten en een groot aqaurium met vissen. De dieren die van mij zelf zijn, zijn de 4 ratten, 1 hond en 1 kat.
*Hoeveel broers/zussen heb je?
Ik ben enigskind, dus ik heb geen broer of zussen.
*Noem drie dingen die dicht bij je liggen.
2 repen chocolade met hazelnoten. Daar kwam me ma gister mee thuis om mij te verrassen. Een glas met drinken en mijn muis telt dat ook? haha
*Hoe is het weer op dit moment?
Het weer is eigenlijk wel heel erg lekker.
*Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Dat was gisteravond. Ik heb toen Save the last dance voor zeker de 6e keer gezien. Ik blijf het een mooie film vinden.
*Waar doe je boodschappen? 
Dat is eigenlijk heel verschillend en ligt er maar net aan waar we dicht in de buurt zijn. Waar ik het meeste kom is denk ik toch de Aldi, Dirk van den broek, Dekamarkt en de AH. 
*Heb je ooit medicijnen gebruikt om eerder in slaap te vallen? 
Jep die heb ik wel gebruikt. Alleen na 2 of 3 dagen was ik dat al zat en ben ik er mee gestopt. Ik slaap nog liever later, dan dat ik slaperig moet worden van de medicijnen. Ik vind het namelijk een verschrikkelijk gevoel als je de volgende dag weer opstaat. 
*Rijd je auto?
Nee ik rij geen auto, want dat zou niet best zijn zonder een rijbewijs haha. Wel zit ik bijna dagelijks in onze werkbus als begeleidster op het leerlingenvervoer. 
*Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Dat is van de week nog geweest toen ik er even helemaal doorheen zat qua paniekaanvallen en alle andere angsten en dat ik me gewoon weer "normaal" wou voelen. 
*Ben je weleens in een ander land geweest? 
Nope ik ben nog nooit op vakantie geweest, dus ik heb nog geen andere landen gezien. Wel hoop ik ooit nog veel meer van de wereld te zien. 
*Wat staat er in je laatste sms’je? 
Ik sms eigenlijk nooit meer. Op dit moment ligt mijn mobiel ook gewoon helemaal leeg op mijn kamer. Ik denk dat het een bedankje geweest is met mijn verjaardag dat ik een felicitatie smsje kreeg. Kan je gelijk merken hoe weinig ik sms, want ik was in Januari jarig haha. 
*Wat is je ringtone?
Ik heb gewoon een standaard ringtone op mijn mobiel. Ik zou alleen niet weten hoe die heet. 
*Heb je een vaste computer of een laptop? 
Ik heb een laptop en die is van Acer. 
*Vertel iets over je planning vandaag?
Ik heb eigenlijk niks op de planning staan. Gewoon een lekker rustig dagje hebben, want daarvoor is de Zondag toch ook perfect voor? 
*Hoe oud word je op je volgende verjaardag? 
Ik word dan 26 jaar. Al moet ik er nu nog niet aan denken, want zit dan toch ineens aan de andere kant van die 20 jaar haha. 
*Verf je je haar? 
Nee ik verf mijn haar niet meer. Ik heb het eerder wel heel vaak geverfd. Ik heb een tijdje brandweerrood haar gehad, donkerrood en zwartrood. Ook heb ik veel bruintinten gehad of bruin met highlights ertussen. Nu wil ik het liever niet meer verven, want vind mijn eigen haarkleur ook erg mooi. 
*Welke kleur ogen heb je?
Ik heb groen/grijze ogen met een dunne,zwarte rand om mijn iris heen.
*Draag je bril/contactlenzen? 
Nee ik draag geen bril of contactlenzen.  
*Hou je van sushi? 
Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit sushi gegeten. Ik ben niet zo'n viseter, dus sushi is ook nog niet iets geweest wat ik geproefd heb. 
*Wat is de perfecte pizza? 
Qua pizza's ben ik heel erg moeilijk. De meeste topping lust ik namelijk niet. Wat ik wel lekker vind is de turkse pizza oftewel Lahmacun en je hebt hier een pizzazaak zitten die heet San Remo. Daar vind ik de San Remo pizza erg lekker. Dat is een dik brood waar ze shoarma in doen. 
*Wat is lekkerder, hamburger of cheeseburger? 
Ik lust het eigenlijk allebei niet. Enige hamburger die ik wel lust is dacht ik van het merk Golden. Dat zijn hele goedkope hamburgers die je in het vriesvak van de supermarkt kan halen. Die smaken een beetje naar frikandel, dus die vind ik daardoor wel erg lekker. 
*Heb je weleens een nacht doorgehaald? 
Jep dat heb ik eerder veel te vaak gedaan. Ik zou het nu alleen niet meer kunnen, want rond een uur of 12 a 1 uur word ik al behoorlijk moe. Vaak verzet ik mij daar dan tegen waardoor het alsnog veel te laat gaat worden. Vooral nu gebeurt dat vaak doordat ik vakantie heb. 
*Proef je het verschil tussen Pepsi en Coca Cola? 
Jep dat verschil proef ik zeker wel. Door een test die ik op de middelbare school had weet ik ook dat ik de Coca Cola er altijd tussenuit kan halen. Dat was namelijk een test om te kijken of het smaakverschil tussen je oren zat. Er werden allemaal soorten cola in bekertjes gedaan en dan moest je de Coca Cola eruit pikken. 

Dit was mijn Personal Sunday TAG en ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Veel Liefs,
Lies