donderdag 30 augustus 2012

Shoplog : Make-up producten in de sale!

Als ik make-up bakken zie met sale erop, dan kan ik het niet laten om er even tussen te kijken. Zo ook bij de Kruidvat waar de final sale was van veel make-up merken die het assortiment hebben vernieuwd. Merken zoals Catrice, Essence en Gosh. Wat ik daar van geshopt hebt wil ik jullie vandaag graag laten zien. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder.......

De stickers op de verpakkingen staat niet zo heel erg charmant. Toch vond ik het wel erg leuk om ze er op te laten voor dit artikel, want het zijn immers sale producten.
Allereerst 3 blushes van Catrice waarvan de bovenste 2 hetzelfde zijn.  Sale prijs €0,50.
Oogschaduw lag er in overvloed in de sale bakken. Sommige kleurtjes had ik al, dus ik heb ervoor gekozen om de kleuren die ik nog niet had mee te nemen. 
Sale prijzen 
Essence en Catrice Mono oogschaduw  €0,50
Essence Quattro €1,00
Lipgloss ben ik helemaal gek van, dus ook deze kan ik niet laten liggen. Ze zijn allemaal van Catrice en de sale prijs was €1,00.
Nagelproducten lagen er helaas niet veel meer. Toch ben ik wel blij dat ik nog mijn favoriete nagelvijl heb kunnen bemachtigen. 
Sale prijzen waren : 
Fruity top coat €1,00  
Essence Colour & go en Cracking nail art €0,50
Essence Loop File €0,65
Hier nog 2 lipproducten van Essence en een Eye liner van Catrice uit de LE Coolibri.
Sale prijzen :
Essence tint it! €0,50
Essence On Top €1,00
Catrice Coolibri Eye liner €1,00
Deze mooie Gosh oogschaduw palettes kon ik ook niet laten liggen. Dit zijn ook gelijk mijn eerste Gosh producten, want ik ben eerlijk dat ik het normaal niet echt onder budget vind vallen. Sale prijs was €2,50. Aan de kassa werd ik echter verrast, want er ging ook nog eens 40% kassa korting af. Hierdoor werden deze palettes €1,50

Nu ben ik altijd iemand die heel nieuwsgierig is naar wat ze bespaard heeft qua geld. Ik ben het daarom gaan uitrekenen. Ik heb voor de producten in totaal €23,15 betaald. Had ik het niet in de sale gekocht was ik hier, schrik niet, rond de 102 euro voor kwijt geweest. Een besparing van bijna 80 euro is leuk meegenomen toch? haha

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze Sale shoplog te zien. Mochten jullie van bepaalde producten toch nieuwsgierig zijn naar de namen. Laat dit dan even in de comments achter en dan zal ik het laten weten.

Hebben jullie nog leuke make-up producten kunnen scoren in de sale? En waar ik ook benieuwd naar ben is of jullie ook wel eens uitrekenen wat je bespaard hebt met sale aankopen?

Veel Liefs,
Lies